Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir ilçe başkanı öZGÜR karabat ilçe örgütü olarak  yaptıkları çalışmaları gazetemize değerlendirdi. 

İlçenin Nabzını Biz Tutuyoruz

Siçim biter bitmez halkımızla iç içe olmak adına sürekli çalışmalar yaptık ve halende  yapıyoruz.Kayabaşında kurulan Selanikliler derneğine destek verdik.Tokat ile ilgili kurulan dernek,vakıf ve STK temsilcileri ile kahvaltılı toplantılar yaptık.13-14 yaşındaki gençlerimize saz kursu düzenledik.Parti içi iletişim seminerlerimiz devam ediyor.

Köy İçindedeki Tarihi Türbeye Saygı

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Köy içinde bulunan 550 yıllık tarihi ikizler türbesinde yatan şehitlerimizin hak ettikleri değere kavuşabilmeleri adına buranın düzenlenmesi için meclis üyelerimiz bayramdan sonra Belediye meclisine önerge vererek buranın türbeye yakışacak şekilde restore edilmesine öncülük  yapacağız.

Hoşdere ve Boğazköy Gibi CHP'nin yüksek oy aldığı yerlerde ki seçmen cezalandırılıyor 

Yaptığımız halk ziyaretlerinde özellikle Hoşdere ve Boğazköy bölgelerinde ikamet eden seçmenler CHP'ye buralarda fazla oy çıktığı için AKP'li belediye başkanı ve kadrosunun kendilerini cezalandırarak buralara yeterli hizmetin verilemediğini iddia ediyorlar.Bu konuda da araştırma yapıyoruz eğer iddiaların doğru olduğunu kanıtlarsak belediye meclisinde gerekeni yapacağız.

Mahalle Örgütlerimiz Dip Diri

Her an istediğimiz mahallede en az 250 kişilik partili örgütümüzü harekete geçirebilecek  imkanımız var. Kişisel olarak AKP'nin 2010'da erken seçim kararı alacağını düşünüyorum.Şu an seçime hazırlıklı olan tek parti CHP'dir.Özellikle kayabaşı,Şahintepe,Güvercintepe mahalle teşkilatlarımız müthiş heyacanlılar. 

Hedef 2011 CHP İktidar

15 Eylülden sonra girmediğimiz cadde ve sokak kalmayacak.Sloganımız da belli "Hedef 2011 CHP İktidarı"İddia ediyorum 29 Mart seçimleri ile Başakşehir AKP'nin kalesidir izlenimini yerle bir ettik.yapılacak ilk seçimde başakşehir'de CHP'nin birinci parti olacağına tüm kalbimle  inanıyorum. Görüşü düşüncesi ne olursa olsun biz herkese gönlümüzü açmış durumdayız.Halkımız 29 Mart seçimini kaybettiğimizi biliyor.Buna rağmen kendilerini yalnız bırakmayışımızı takdirle karşılıyor.Bunun sonucunda da ilk seçimde bize oy vereceklerine inanıyorum dedi.

Belediye Başkanı Çalışanları Tehditle Hak İşe Üye Olmaya Zorladı  İddiası

Küçükçekmecede gelen işçiler dahil DİSK'e üye olan ve olmak isteyen tüm çalışanlar tehditle Hak İşe üye olmak zorunda bırakıldı.Şu an Disk ile belediye'nin sorunu devam ediyor.CHP ilçe başkanı sıfatımla bende bu iş ile yakından ilgileniyorum diyerek her alanda aktif olmak istediklerini belirtiyordu.

TOKİ ve İBB Bahçeşehir'i beton Yığını Yaptı

Bahçeşehir Gölet bölgesinde yükselen Loca İnşaat (Keleş)'ın yaptığı Büyük Gökbubbe llçenin slüetini mahevdiyor.Anaplı belde belediye başkanı döneminde TOKİ ve İBB'nin bastırması ile inşaat izni veren belde belediye başkanı direnememiş ve inşaat izni vermştir.Bu yapının durdurulması için yeni ilçe belediye başkanı sayın Mevlüt Uysal'a inşaatı durdurmasını talep ettim.Kendisi böyle bir şey yapması durumunda Başakşehir belediyesiin büyük cezalar ödemek durumunda kalacağını beyan etti.Ancak bunun da yol ve yöntemi var.Belediye kendisi inşaatı durdurmayacak yargıya gidip dava çacak yargıda ilçeye uymayan bu yapı için durdurma kararı verecek sanırım.Bu durumda da belediye mahkemenin kararını yerine getireceğinden hiç bir mali ceza ile karşı karşıya da kalmaz. dedi.

 AKP Milletvekili'nin Villasının Önünü Kapatan Gökkubbe ?

Şu an ismini vermek istemiyorum ama etkin bir AKP Miletvekili'nin milyon dolarlık vilasının önünü kapattığı çin bu vekil başlangıçta gökbubenin inşaatının durdulması için oldukça çaba harcadı.Ancak daha sonra bu mücadele kesildi.Aklıma şu geliyor acaba vekil villasını yüksek değerde sattı mı ? Yada bilemediğimiz başka gelişmeler mi oldu ? bunu siz araştırın ve gerekli yayınları yapın diyorum diyerek burada pis kokuların yayıldığını açık bir şekilde ifade etti.Sonuç olarak  Bu yapı Bahçeşehir için yüz kızartıcı bir durumdur dedi.

 CHP Olmasaydı Güvercitepe de Yıkım Devam Ederdi

Karabat yaptığı açıklamada şu iddia da da bulundu;AKP'den seçilen Mevlüt Uysal  Güvercintepe de iki tane yıkım yaptı.Bizim gösterdiğimiz ve göstereceğimiz tepkiden çekindiği için başkaca yıkım yapmadı.Bana göre  bundan sonrada yapmaz diyerek halkın yanında oldukları mesajı verdi.Konuşmasında AKP'nin seçim öncesi kaçak yapılaşmayı Güvercintepede teşvik etmesinden dolayı seçimi burada seçimi kayebttklerni de iddia eden karabat er yada geç Başakşehir'de Bir CHP iktdarının olduğunu gördüğünü ifade etti.Şu an belediye seçimlerine 55 ay kaldı.Yani bu süre sonunda Başakşehir Belediyesi koltuğuna CHP'li bir başkanın oturacağından eminim dedi.

Editör: TE Bilisim