CHP İl Başkanı Gürsel TEKİN'in de katılımıyla Başakşehir İlçe Binası açılışı yoğun bir katılımcı sayısı ile yapıldı.  

İstanbul Times / Haber Merkezi 

Yeni binanın açılışına  CHP İl Başkanı Gürsel TEKİN‚ Eski Bakanlardan Ercan KARAKAŞ‚ İlçe Başkanı Özgür KARABAT‚ CHP Başakşehir İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet KABAN’ın yanı sıra Başakşehir İlçe Meclis Üyeleri‚ İlçe Yönetim Komisyon Başkan ve yöneticileri katıldı. 

Açılışın erken saatte olmasına rağmen yoğun bir kalabalık eşliğinde ilçe binası açılışı yapıldı.  

“Recep Tayyip ERDOĞAN Yazısına Güle Güle”

Açılışta kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Özgür KARABAT Başakşehir’i almak için and içtiklerini ve Başakşehir’i kazanınca ilk yapılacak işlerden birinin 2. Etap Girişinde yazılı olan Recep Tayyip ERDOĞAN Yazısına Güle Güle Yazısı ekleneceğini ifade etti.  

 “Vatan Toprağının satılmaya çalışıldığı şu günlerde buna dur diyecek Cumhuriyet Halk Partililere büyük iş düşüyor” diyen Karabat,  Başakşehir’i hızla 2011 Seçimlerine hazırlamak için çalışacaklarını ve Başakşehir’de güzel günlerin yakın olduğunu ifade etti.   

“29 mart seçimlerinde CHP Başakşehir’i alamaz”

CHP İl Başkanı Gürsel TEKİN ise açılışta yaptığı konuşmada , Seçimlerden 3 ay sonra gibi kısa sürede yapılan bu açılışa gelen kalabalıktan memnun olduğunu  ve CHP’nin mevsimlik parti olmadığını “29 mart seçimlerinde CHP Başakşehir’i alamaz” Ön yargısını kıran ilçe teşkilatında görev alan herkese teşekkür etti.  

Gürsel TEKİN Başbakana hitaben Başakşehir’de İkitelli Sanayinin olduğunu ve bu bölgede bir çok iş yerinin kapandığını Anadolu’yu saymaya gerek duymadan bir çok işsiz insanın bulunduğunu bunlara çözüm üretilmediğini CHP’nin bir umut olarak yıldızının parladığını ifade etti. 

CHP’nin Cumhuriyet Halk evleri projesiyle halka yakınlaştığını bundan sonra hızlı bir şekilde bu yakınlaşmanın ve yayılmanın devam edeceğini bu projede üç bin görevlinin yer aldığını Başakşehir Mahallemize de yakında Bir Cumhuriyet Halk evinin açılacağını ifade etti.  

Eski Bakanlardan Ercan KARAKAŞ ve CHP Başakşehir İlçe Belediye başkan adayı Mehmet KABAN’ın Kısa teşekkür konuşmalarından sonra yapılan kokteyl ile CHP Başakşehir ilçe Binası hizmete girdi.  

“İddia edilen belgelerin açığa çıkması lazım”

Gazetecilerin CHP İl Başkanı Gürsel TEKİN’e Gündem ile ilgili sorulan sorulara Genelkurmayda çıktığı iddia edilen belgelerin doğru olmasının vahim sahte olmasının daha vahim olduğunu‚ iktidarın ve adli mercilerin bu konuda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaları gerektiğini ifade etti. Diğer bir sorun olan 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti olma yolunda İstanbul’un birçok eksiğinin bulunduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim