Sonra İlçe başkanı Kazım Özeren söz alarak Başakşehir ilçesi olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini, seçim startını ÜÇ KURUŞLUL DİKTATÖR isimli oyunla birlikte verdiklerini belirtti.
                     
İstanbul Times Haber Merkezi

    
Göreve geldikleri günden beri sürekli seçim çalışmaları yapmaktan üyelerle birlikte paylaşabilecekleri sosyal ve kültürel etkinliklere fazla yer veremediklerini, üyelerin moral ve motivasyonunun artırılması, içerik olarak da günümüz Türkiye’sine uygun olduğunu düşündükleri için böyle bir tercih yaptıklarını söyledi.   

Oyunu izlemeye gelenler arasında CHP M.V. adayı Özgür Karabat, Eskoop San. Sit. başkanı Yusuf Akgün de vardı. Oyun sonunda Ankara Birlik Tiyatrosu ekibi dakikalarca ayakta alkışlanırken, CHP Başakşehir İlçe başkanı Kazım Özeren ve Eskoop San. Sit. başkanı Yusuf Akgün tarafından oyunun yönetmeni Gül Göker’e çiçek ve plaket sunuldu.

Salondan ayrılan izleyicilerin yüzlerindeki mutluluk, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak M.V. seçimleri öncesinde CHP Başakşehir için güzel günlerin başlangıcı olarak yorumlandı. 
Editör: TE Bilisim