Çocuklar Mutlu Olsun 

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Kadın Kolları geçen hafta düzenlemiş oldukları kermeste elde etmiş olduğu gelirle 60 çocuk giydirdiler.

Avcılar Kadın Kolları Avcılar sınırları içerisinde ikametgâh eden yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına bayram kıyafeti aldılar.

İlçe Başkanı Bayram ACAR başta olmak üzere kadın kolları yönetimi çocukların kıyafetlerini tek tek giydirdiler. Çocukların iç çamaşırından çoraplarından gömleklerinden kazaklarından ayakkabısına kadar tam takım giydirdiler.

Kadın kolları Başkanı Nesrin İMİR yapmış olduğu açıklamada bizler kadın kolları olarak çocukları giydirmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu giydirmiş olduğumuz çocukların mutluluğu bizlerin mutluluğudur.1 aylık çalışmamızın emeği olarak yardıma muhtaç 60 tane çocuğumuzu giydirdik. Ve umut ediyorum ki bundan sonraki çalışmalarımız da önceliğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz olacak. Çocuk demek ‘sevgi’ demek çocuk demek ‘geleceğimiz’ demek.

Samimi olmalıyız ve ülkedeki her çocuğa hassas olarak bakıp eğitilmesinden tutun ‘da geleceğe sım sıkı sarılıncaya kadar çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.

Başta ilçe Başkanım Bayram Acara ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve kadın kollarımızda gerek yönetimde gerekse de bize dışarıdan destek veren tüm arkadaşlarıma, partililerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Sözlerime Atatürk’ün sözleriyle son vermek istiyorum.(Atatürk’ün çocuklara söylemiş olduğu sözlerden bir tanesi)

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

İstanbul Times haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim