İstanbul Sultanbeyli’de özel bir bankada çalışan ve ailesiyle birlikte kalan 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu, Ataşehir Feratpaşa Mahallesi’ndeki evine gelen ağabeyi Erhan Timuroğlu (38) tarafından tabancayla öldürüldü.

Önceki gece anne babası ile kardeşinin kaldığı eve gelen Erhan Timuroğlu, kız kardeşi Ceylan’ın yattığı odaya yöneldi. İddiaya göre odasının kapısının açılmasıyla birlikte uyanan Ceylan’a ağabeyi, “Sen ne haltlar karıştırıyorsun” diye bağırdı. Erhan Timuroğlu, ardından belinden çıkardığı tabancayla kız kardeşine ateş etti. Başından vurulan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya şahit olan anne babası ise cinayete engel olamadı.

‘ENGELLEMEYE ÇALIŞTIM AMA DURDURAMADIM’


Ceylan Timuroğlu’nun bir süredir Bekir isimli kişiyle arkadaşlık yaptığı ve birlikte sinemaya gittiği, bunu öğrenen abisinin cinayeti işlediği öne sürüldü. Kızı gözleri önünde oğlu tarafından öldürülen baba Adem Timuroğlu’nun polise verdiği ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: “Kapıyı açtığımız sırada bir anda Ceylan’ın odasına yöneldi. ‘Sen ne haltlar karıştırıyorsun’ diye bağırdığını duyduk. Silahını çıkarıp ateş etti. Engellemeye çalıştım ama durduramadım.” Olay yerinde hayatını kaybeden bankacı Ceylan’ın cenazesi ise ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.  
Editör: TE Bilisim