Şehir estetiğine uygun, sağlam, güvenli ve yaşanabilir binalar yapmak için çalışan, tamamını Esenler’de ki müteahhitlerin oluşturduğu Esinder Yapı A.Ş. ada bazında projelerinden biri olan Cevizlibahçe kentsel yenileme çalışması başlatarak , ada bazında yapacağı ilk projeyi hayata geçiriyor. Esinder Yapı A.Ş.’nin Ninehatun mahallesinde yapacağı Cevizlibahçe projesinde, ilk binanın yıkımı 27 Eylül Cuma günü saat 15:30’da gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve hak sahipleri katılacaktır.

Yerinde Dönüşümü Uygulayan İlk ve Tek Özel Şirketiz

Esinder Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan yerinde dönüşümü uygulayan ilk ve tek özel şirket olduğunu belirterek” Cevizlibahçe projemizde toplamda 10 bin 500 metrekarelik alan içinde 260 hak sahibine yerinde dönüşüm projesini uygulayacağız. Şu anda Cevizlibahçe projesi kapsamında kentsel yenileme uygulanacak olan binalar depreme dayanıksız.Bizler Cevizlibahçe projesi kapsamında yüzde 70 yeşil alan, spor salonları, yüzme havuzları ve otoparklarla tamamen bir sosyal donatı alanı oluşturacağız. Bizler yerinde dönüşümü uygulayan ilk ve tek şirketiz” dedi.

Hak Sahiplerine Tüm İmkanları Sunuyoruz

Hak sahiplerine tüm imkanları sunduklarını belirten Esinder Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan” Hak sahipleri şuan ki evleri kaç metre kare ise kesinti yapılmadan depreme dayanıklı yaşanabilir evlere sahip olacaklar. Şu anda hak sahiplerine ücretsiz olarak ev taşıma hizmeti veriyoruz ve kira yardımını sağlıyoruz.Hak sahiplerini mağdur etmemek adına tüm imkanlarımızı sunuyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim