İki Saat Canlı Yayında Muhteşem bir program çıktı

Rumeli Tv’nin çağlayan’da bulunan stüdyosunda yapılan programda Gazetei Yazar Hüseyin Çetiner hem basın yayın alanında yaptığı çalışmalarını ve başarılı sokak röportajları için sorulan sorulara cevap verdi. Ayrıca Zeytinburnu ilçesinde bulunan tarihi mekanların yerli ve yabancı Turizme kazandırılması adına başkanı olduğu Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) nun yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Mehmet Osmanoğlu 

1989-1994 arası 2.Dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı olan Hasan Yılmaz’da kendi döneminde Kumcuların ,Tabakhanelerin, Bostan Hali’nin ve Topkapı Otogarı’nın kendi döneminde Zeytinburnu dışına çıkarıldığını ifade ederek 5 yılda Zeytinburnu için güzel hizmetler yaptığını bundan sonra seçilecek olan balkan ve ekibine de bilgi birikimini paylaşacağını ifade etti. Yılmaz, Hüseyin Çetiner ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu üyelerinin ilçe için yapmayı düşündüğü projelerini takdir ettiğini bu görüş ve düşüncelere mutlaka değer verilmesi gerektiğini, ifade ederek ben belediye başkanı olsaydım mutlaka bu platformun düşüncelerini hayata geçirmesi adına imkan sunardım. Çünkü burada ortaya atılan fikir ve düşünceler ilçe halkının yararına olan çalışmalardır.

Ben Zeytinburnu’nun kitabını yazan burada gazetecilik yapan ve düşünceleri olan Hüseyin Çetiner ve arkadaşlarına başarıla dişlerim” dedi.

Program yapımcısı ve sunucusu Resul Çalışkan’da 20 yıldır Hüseyin Çetiner’i tanıdığını ifade ederek ilk günden beri toplumsal olaylara yönelik çalışmalar içinde yer aldığını biliyorum. Bugün burada Geleceğim Zeytinburnu Platformu başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in Zeytinburnu ile alakalı beyan ettiği fikirlerini ve verdiği bilgilerden çok şey öğrendim. Yakın gelecekte Platformun bütün üyelerini başka bir programımda ağırlamak için sayın Çetiner’den söz aldım” dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim