Çapa Bilim Koleji’ni ziyaret eden Başkonsolos öğrencilere Venezuela'yı tanıtan oldukça keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Düzenlenen programda Venezuela’nın tabiatı, coğrafi konumu, hayvan ve çiçek türleri, yeraltı ve yerüstü zenginliğini anlatan geniş bir sunum yapıldı. 


İstanbul Times Haber Merkezi / Sena Ensar 


Başkonsolos Tatiana Lucia Zapata Bracho Çapa Bilim Koleji’nde dünyada yoğun olarak kullanılan bir dil olan İspanyolca eğitim verilmesinin de öğrencilerin ilerleyen eğitim ve iş yaşamlarındaki önemine dikkat çekti.

 

Çapa Bilim Koleji’nin fiziki alt yapısı, teknoloji kullanımı ve güçlü akademik kadrosu ile öğrencilerinden oldukça etkilendiklerini, Çapa Bilim Koleji’nin dünya ölçeğinde bir eğitim kurumu olduğunu belirten Başkonsolos ve çalışanları, “Bu tür sunumları genelde üniversite düzeyinde öğrenci ve eğitim kurumlarına yaparız. Ancak dünya ölçeğinde bir eğitim kurumu olduğu için Özel Çapa Bilim Koleji'ni ülkemiz Venezuela hakkında geniş bir sunum yapmak için ziyaret ettik. Konsoloslukça Özel Çapa Bilim Koleji’ni ziyaret etmekten son derece memnun olduk. Kıymetli öğrencilerine ve değerli öğretmen ile yöneticilerine sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim