Türkiye’nin En Büyük Tuz Lambası ve Kaya Tuzu Markası Çankırı Tuz Lamba

 sektörü içerisinde ciddi atılımlar yaparak fark yaratan ve on binlerce müşteri tarafından tercih edilmiş olan Türkiye’nin en saygın markaları arasında yer almaktadır. Doğal kaya tuzu ve tuz lambası başta olmak üzere ayak bakım tuzu, tuz sabunu gibi ürün çeşitliliklerini sürekli artırmakta ve sektörüyle ilgili hayal gücünün sınırlarını oldukça zorlamaktadır.



İstanbul Times Haber Merkezi 



Kaya tuzu lambası sektör dili ile yani  ana maddesi kaya tuzu olan ve merkezi noktasında yer alan ampul ile ısınarak negatif iyon yayan ve bu nedenle hem faydası hem de görsel zenginliği ile tercih edilen aksesuarlar arasında yer almaktadır.  Başta doğal tuz lambaları olmak üzere lambanın yaymış olduğu negatif iyonun sağlamış olduğu fayda, tercih edilmesinde ilk amacı oluşturuyor. Özellikle astım, bronşit, nefes darlığı ve horlama gibi problemleri yaşayan bireylerce tercih edilme düzeyinin yüksek olduğunu da söyleyebiliriz.  Son zamanlarda klişeleşmiş hediyeler yerine farklı hediye seçenekleri düşünenler doğum günü, sevgililer günü, hasta ziyareti gibi özel anlam taşıyan zamanlarda tuz lambalarını sıkça tercih etmektedir.







Yaklaşık 5 yıldır sektörde faaliyet gösteren ve satışıyla, müşterileri ile etkili iletişimiyle ve kaya tuzu lambası ile ilgili gelişmeleri müşterilerine aktarmasıyla lider konumda olan Çankırı tuz lamba başarısının sırrını 1980’den beri faaliyet gösteren Özlü Bakliyat firmasından almış olduğu ticari kültüre bağlamaktadır. Sürekli olarak doğal tuz lambasının faydalarıtuz lambasının fiyatları, görsel resimler ve diğer materyallerle sektörünü destekleyen marka konumunda yer alan Çankırı tuz lamba ülkemizde yer alan irili ufaklı pek çok mağaza tarafından tercih edilmektedir.  Tuz lambası fiyatları ve müşterilerine yapmış olduğu bilgilendirmeler sayesinde toptan kaya tuzu ve doğal tuz lambası satın alan müşteriler önemli ayrıcalıklara sahip olmaktadır.



Tuz lambası dünyasında yaşanan gelişmeleri çok sıkı takip eden ve tuz lamba satın alan müşteri ve takipçilerine bu gelişmeleri aktaran Çankırı tuz lamba ile çalışan ulusal ve uluslararası firmalar sürekli olarak artmaktadır.  Öte yandan Almanya’nın Dorsten şehrinde yer alan şubesiyle yakın zamanda tüm Avrupa ülkelerine gönderim sağlayacak olan Çankırı tuz lamba, Türkiye’de kendi alanının global markası olarak yer almasını ‘’güven, ulaşılabilirlik ve inovasyon’’  etkenlerine bağlamaktadır.

Çankırı tuz lamba ile çalışmak ve gece tuzu lambası satmak isteyen firmalar müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmektedir. Ticari kurallar gereği Çankırı tuz lamba kesinlikle yapay ve kaya tuzu dışında ki tuzları satmamaktadır ve kendisi ile çalışan firmaların satmasını asla kabul etmemektedir. Detaylı bilgi için cankirituzlamba.com adresini ziyaret edinebilirsiniz.





Kaynak:İstanbulTimesHaber Ajansı (İTHA) 



Editör: TE Bilisim