İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın bir çok yerinde değişik kamu binaları başta olmak üzere onlarca projeye imza atan Çağlayan Grup bu kez de Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bir mekanda yaşanabilir konutlar inşa ediyor. 

İstanbul Times Haber Merkezi  

Geçen hafta sonu İstanbul Mehteran takımı eşliğinde  Esenyurt belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ve Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun’un açılış kurdelasını kestikleri Beypark Evleri satış ofisi ve örnek daire tanıtım kokteyline yüzlerce seçkin davetli katıldı.                           

Çağlayan Grup Beypark Markası ile Beylikdüzü’nde  yeni bir  yaşam mekanı üretiyor  

Yönetim kurulu başkanlığını Dursun Çağlayan’ın yaptığı  Peypark Evleri’nin diğer

Hissedarı Kazım Çağlayan gazetemize yaptığı açıklamada “Çağlayan Grup olarak  yıllardır bir çok sürmeneli insanın yaptığı gibi bizde onlarca inşaat işi yaptık.

Bugüne kadar daha çok kamu kurum ve kuruluş(okul vs)binalarını yaptık.Daha öncede konut ve iş merkezlerimiz vardı ama  prestijli yapımızı şimdi yaptığımız Beypark konutlarını inşa ederek Çağlayan Grup olarak biz de artık konut alanında var olduğumuzu deklare etmek istediğimiz için Beypark konutlarına çok önem veriyoruz.” Dedi. 

İnşaatımız Konum olarak Çok Güzel Bir Yerde  

Kazım Çağlayan  Beypark Evlerinin lokasyon olarak inşa edildiği mevkinin de çok iyi ve güzel bir konumda olduğunu da vurguladı. Topkapı’dan Beylikdüzü İstikametine giderken sol kol üzerinde bulunan  Medicana hastanesinin sağ tarafında  200 metre ileride bulunan Beypark’ın beklenenin üzerinde ilgi ve alaka gördüğünü ifade etti. 

Sıcak, huzurlu, güvenliği yüksek, ailenizle birlikte yaşayabileceğiniz BEYPARK Evleri’nde güven ve huzur yaşamanız için,özel kameralı güvenlik sistemi, kapalı otoparkı,otomatik bariyerli, kontrollü site giriş çıkışları Sizi ve sevdiklerinizi özenle koruma altına alıyor. 

Daire Planı

3 + 1 BRÜT 188 m² olan dairelerde Salon,Oturma Odası,Yatak Odası,Çocuk Odası, Ebeveyn Banyo, Banyo – Wc şeklinde tasarlanmış ve gayet kullanışlı bir yapıya sahiptir. 

İnşaat Ve Malzemeler

Beypark Evleri Zemin etüt ve sondaj çalışmaları sonucunda belirlenen, "DEPREM YÖNETMELİĞİ" ne uygun "Temel Sistem" uygulaması, radyel sistem temel.

C30 beton kullanılarak inşa edilmiştir.

Editör: TE Bilisim