İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her an İstanbullulara hizmet sunmaya devam ediyor. Mobil Büfeler, özellikle soğuk ve yağışlı kış aylarında hastane önleri ile iskele ve köprü girişlerinde ücretsiz çay ve çorba servisi yaparak zor durumda kalan halkın imdadına yetişiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobil Büfeler, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu kış da zor durumda kalan İstanbulluların imdadına yetişiyor. Lojistik Destek Merkezi’nce her türlü acil durumda “yardım dağıtım istasyonları” şekline 7 gün 24 sat İstanbullulara hizmet vermek üzere tasarlanan Mobil Büfeler, zorlu kış şartlarının yaşanmasıyla birlikte özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda ücretsiz olarak sıcak yiyecek ve içecek servisi yapıyor.

Mobil Büfeler özellikle Kanuni Sultan Süleyman, Bezmialem, Bayrampaşa, Haydarpaşa Numune ve Kartal Araştırma gibi büyük devlet hastanelerinin acil servisleri önünde bekleyen hasta yakınları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı ulaşım noktaları olan Boğaz Köprüsü giriş ve çıkışlarında, Kavacık Kavşağı, Marmaray Üsküdar girişi ile Kadıköy ve Sirkeci İskeleleri’nde halka ücretsiz olarak 24 saat boyunca kumanya, çorba ve çay servisi yapıyor.

Evsizlere ve Görevli Personele de hizmet veriliyor

İBB Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’ne bağlı Lojistik Destek Merkezi, yürütülen kış çalışmaları kapsamında, Mobil Büfe hizmetlerinin yanı sıra çalışmalarda görevli tüm personelin yiyecek ve içecek gereksinimini de karşılıyor. AKOM, Yol Bakım, İSFALT ve İtfaiye personelinin kahvaltı ve sıcak yemek ihtiyaçları 24 saat boyunca Lojistik Destek Merkezi tarafından karşılanıyor.

Lojistik Destek Merkezi ayrıca İBB’nin iki ayrı noktada misafir ettiği evsiz vatandaşların da 24 saat boyunca kahvaltı, sıcak yemek, çay, çorba, su ve her türlü lojistik malzeme ihtiyacını karşılayarak İBB’nin kış çalışmalarına katkı sağlıyor.
 
Editör: TE Bilisim