Bulvar Halı Mağazası da yüklü miktarda satılan halıların tümünü satın alarak müşterilerine cazip fiyattan sunuyor…

Ziraat Bankasının bulunduğu bina Banka tarafından icra ile alınan haklıların satış merkezi oldu.

Bulvar Halı yetkilisi Muhammed Sami Bingöl Gazetemize şunları söyledi “Biz piyasaya göre yarı fiyatına halı satışı yapıyoruz. Fiyatlarımızın ucuz olmasının en önemli nedeni bankalarda kredi kullanan halı fabrikalarından bazılarının borçlu oldukları bankaya biz de nakit para yok ama halılarımız var bunları alıp satın borcumuzdan düşün talebi ile bankalarda kanunlar çerçevesinde halıları icra daireleri marifeti ile satarak alacaklarının bir kısmını tahsil etmenin yoluna gidiyorlar.

İşte bizde icra tarafından yapılan satışlarda uygun bellerle satın aldığımız halıların üstüne sürümden kazanmak maksadı ile çok küçük bir kâr payı koyup satıyoruz.

Halkımız icra lafını duyunca sanki biz gidip bu ürünleri vatandaştan icra ile alıp satışını yapıyoruz gibi algılamasın. Bu işlemde Halı fabrikaları da bankalarda karşılıklı anlaşarak icra marifeti ile iş yapıyorlar. Yani burada ağlayanda yok gülen de yok.

Alan da razı veren de. Halkımız gönül rızası ile gelip beğendiği haklıyı satın alıp evinde kullansın açıklamasında bulundu.

Biz ağlayan hiçbir kimsenin malını alıp satmıyoruz

Mağazamızda bulunan tek bir ürün ağlayanın malı değildir. Zaten biz hiçbir zaman ağlayanın malını zorla alıp satmayız.

BULVAR HALI’ da Her şey Yarı Fiyatına

İstanbul Times Tv Olarak 5 Katlı Mağazada yüzlerce halı, Paspas, Yolluk, Battaniye çeşitlerinin bulunduğu mekanı sizin ,için gezdik. İşte birbirinden kaliteli ve güzel halıların bulunduğu mağazada her şey yarı fiyatını satılıyor.

4 m2 lik Halı 100 TL, Çocuk Battaniyesi 15 TL, Paspas ise 10 TL ye satılıyor.

İşte Adres Bulvar Halı Mağazasının İletişim Bilgileri :

Nuri Paşa Mahallesi 58 Bulvar Caddesi NO:128 Zeytinburnu/ İstanbul (58 Bulvar Trafiğe kapalı alan, Garanti Bankası Karşısı)

Telefon: 0212-510 00 42 Whats up sipariş hattı:0507-181 84 54

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim