Kasımpaşa’da Bahariye Caddesi’ne çıkan bir sokağın başına konulan “sağa ve sola dönüş yasa” tabelası sürücüleri şaşkınlığa uğrattı. Sokaktan Bahariye Caddesi’ne çıkmaya çalışan sürücüler “sağa ve sola dönüş yasak” tabelasını görünce durakladı. Her iki yöne de dönüş yasağının olması sokağın karşısında ise apartmanların bulunması nedeniyle sürücüler duraklayınca arkalarından gelen sürücüler ise korna çalarak önlerindeki sürücüleri uyarmaya çalıştı. Yaşadıkları şaşkınlıkları atlatan sürücüler kontrollü bir şekilde trafiğin akışına göre caddeye girdi.
"ÇARPARIZ ARTIK BİR YERE"
Gördüğü her iki yöne yasak tabelası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürücü, “Bu ülkede biliyorsunuz ki düzensizlik çok. Ben tam yolun ortasında aracı bırakmayı düşünüyorum. Hiçbir tarafa gitmeden” dedi. Kendisini gülmekten alıkoyamayan başka bir sürücü ise , “Sağa dönüş yasak, sola dönüş yasak ben duvara doğru düz gideceğim. Çarparız artık bir yere” diye konuştu.
Motosikletiyle sokaktan Bahariye Caddesi’ne çıkarken bir anda duraklayan sürücü gördüğü manzara karşısında gülerek, “Durdum. İleri gidiş yasak. Sola dönüş, sağa dönüş yasak bekliyoruz. Polis görse iki tarafa da dönünce ceza yazacak. İleri gitsen de yazacak” açıklamasında bulundu.
(İHA) 
Editör: TE Bilisim