Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında gerçekleşen kampanyaya öğretmen ve velilerden destek gelirken ,Kaymakamımız Mehmet Makas ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt da bizzat katıldı.

Kampanyada en dikkat çeken hususlardan birisi yıllardır müdürlüğünü yaptığı tüm okullarda, her yıl düzenlenen kan bağışı kampanyalarında ilçe ve ilimiz bağış rekoru kıran çalışmaları yürüten Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Dilek Gürel’in bizzat alanda velilerini karşılayarak onlara eşlik etmesi ,teşvik etmesi idi.

İlçemiz genelindeki tüm okullar arasında en fazla bağış sağlayan birinci okul olarak yıllardır sürdürdüğü başarılı grafiğini bu yıl da büyük bir farkla korudu.

Akademik başarıları yanı sıra ,toplum hizmeti çalışmalarının farklı alanlarında yıllardır öncü ve örnek çalışmaları ile adını sıkça duyduğumuz ve izlediğimiz eğitimci okul müdürü Dilek Gürel’i ,ekibini ,öğrenci ve velilerini doğru yönlendirmeleri , sağladığı motivasyon ve bu tür çalışmalara duyarsız kalmayışından dolayı tebrik ederiz.

Kaynak: İstatanbul Times Haber Merkezi (İTHA)

Editör: TE Bilisim