Araçta hiç bir şey çalınmamış hırsızlık amacı yok

Hüseyin Çetiner saldırı ile alakalı şunları söyledi “Yayın grubu olarak korkusuz bir çok habere imza attık.  Bazı kişiler ve onlar adına daha önce aba altında bizlere sopa gösterilmişti. Doğruluğuna inandığımız hiçbir haberi hiçbir kimse ne surette olursa olsun yayınlamamızı engelleyemez.

Cumartesi (26.04.2014) ni Pazar ‘a bağlayan gece ikamet ettiğim sitede park halindeki aracımın arka camının kırılmış ve lastiğinin de patlatılmış olduğunu Pazar sabahı (27.04.2014) Bakırköy Belediyesinin bir programına gitmek üzere evde çıktığım sabah saat 09.15 de fark ettim. İlk önce hırsızlık amacı ile yapılmış olduğunu düşündüm. Araçta hiçbir şeyin alınmamış olduğunu görünce yapılanın bana gözdağı mahiyetinde bir çalışma olduğunu düşündüm. Bizler ecele inanmış insanlarız.Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi ölüm ha urgan da ha yorganda bizim için fark etmez.

Haberlerimiz için canı sıkılanlar varsa önce  yaptığımız haberin yalan veya yanlış olduğuna bizi ikna etsinler biz özür dilemesini de biliriz.

Site yönetimine işi aksettirdik gereken kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu kim veya kimlerin bu saldırıyı yaptığına dair tarafımıza bilgi verildiği zaman biz de okurlarımıza aktaracağız” dedi. Çetiner Sözlerini "Kimse ile hiçbir husumetim yoktur. Kimin veya kimlerin bu saldırıyı yapmış olabileceğini bilmiyorum diyerek sözlerini tamamladı".


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim