Sözlerine kendisini bu noktaya getiren insanlara teşekkür ederek başlayan Şişman,

Yeni dernek yönetiminin amacının birlik ve beraberliğin sürekliliğini sağlamak olduğunu söyledi.Bunu sağlarken de hemşehrilerimizin dernekle ilgili beklentilerini ve isteklerini göz önünde bulundurmanın en temel vazifemiz olduğunu söyledi.

İstanbul Time Haber Merkezi / Sibel Gülersöyler

Dernek olarak neler yapacağız ?


Dernekler ve vakıfların pozitif değer yaydığı sürece toplumlara fayda sağladığını belirtti.Derneğe gönül verenlerce çok daha iyi bir noktaya geleceklerini söyleyen Şişman, hedeflerinin her haneden bir üye kazanmak olduğunu söyledi.

Yeni yönetim olarak yakın bir zamanda dernek adına bir gayrimenkul alma projesi olduğunu söyleyen Şişman, bu noktada dernek üyelerinden tam destek beklediğini söyledi.

Bitlis İli Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğinin Yönetim Kurulu Listesi şu iimlerden oluştu 

Cami Alican,Zeki Yeşilçay, Nurullah Canbay,Nurettin Acar,Şükrü Çelik,Mehmet Can Günce,Beytullah Çetin,Emrah Taşar,Zeki Tarlan,Orhan Tanış,Fikret Beyhan,Ayhan Baran,Fehmi Çelik`LATİF Kılıç,Metin Kıdat`Kıyasettin Demirtaş,Muhtullah Yılmaz`Cezair Meral`Müslüm Özel`Kemal Çiftçi,A.Cebar Akyıldız,Abdullah Erkılıç,Şakir Kaplan,Mahmut Biçici,Ümit Gümüş,Abdullah Uğur,Ömer Keskin,Kemal Şaşmaz,Lezgin İltaş.Alaattin Önal.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim