PİKNİĞE BİNLER AKIN ETTİ

İkitelli Bitlis ili, ilçeleri ve Çevre köyleri Derneği’nin geleneksel pikniği yapıldı. Kayabaşı 2.Kapı 3. Bölge mesire alanında yapılan pikniğe İstanbul HDP il Yöneticileri, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Beşiktaş Belediye başkan Yardımcısı, CHP il genel meclis üyesi Tonguç Çoban, İstanbul CHP il yönetici Ali Oral, Küçükçekmece AKP meclis üyesi, Bakçelievler AK PARTİ meclis üyesi, Başakşehir HDP ilçe yöneticileri, Arnavutköy HDP ilçe yöneticleri, Doğu ve Güneydoğu platform Başkanı ve yöneticileri, bölgenin STK temsilcileri, işadamları, basın mensupları ve 4 binin üzerinde Bitlisli hemşerileri katıldı. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

DOYASIYA EĞLENCE

Kayabaşı mesire alanında düzenlenen piknikte 7’den 77’ye her yaştan katılımcı gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Çekilişler, yöresel kıyafetlerle halaylar, oyunlar ve yarışlarının da yapıldığı piknikte heyecan dolu anlar yaşandı. Bitlisliler hem piknik yaptı, hem de doyasıya eğlendiler. Kısmet Yıldız başta olmak üzere bölgenin yerel ses sanatçıları verdiği konserler ile piknikçiler gönüllerince eğlendi. 

“DERNEĞİN VAR OLMASI İÇİN DESTEĞİNİZE İHTİYAÇI VAR”

Bitlis Derneğinin piknik etkinliğinde konuşan İkitelli Bitlis ili, ilçeleri ve Çevre köyleri Dernek Başkanı Mehmet Reşid Halidi, etkinliğe katılan davetlilere teşekkür etti. Başkan Halidi, Bitlisliler Derneği’ne büyük emeği olan başta ana sponsorumuz Morkoçlar Grubu Yönetim kurulu başkanı Zeynel Abidin Morkoç olmak üzere derneğimizin var olması için bugüne kadar da desteklerini esirgemeyen tüm işadamlarımıza ve bizleri kırmayıp hafta sonu bizlerin yanında olan başta davetlilerimiz olmak üzere tüm Bitlislilere teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini bitirdi.

ANA SPONSOR MORKOÇLARA PLAKET

İkitelli Bitlis ili, ilçeleri ve Çevre köyleri derneğinin düzenlenmiş olduğu pikniğe ana sponsorluğunu üstlenen Morkoçlar Grubu olmak üzere, diğer destekçilere plaket takdimleri gerçekleştirildi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim