Zeytinburnu’nda dershane denince akla ilk olarak Boğaziçi FEN Dershanesi geliyor. Dershanenin en büyük özelliği ise öğrencilere birebir ders verilmesi ve yeteneklerine göre eğitilmesi olarak anılıyor.
 
ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ
Zeytinburnu’nda dershane denince akla ilk olarak Boğaziçi FEN Dershanesi geliyor. Dershanenin en büyük özelliği ise öğrencilere birebir ders verilmesi ve yeteneklerine göre eğitilmesi olarak anılıyor. Konu ile ilgili olarak görüşünü aldığımız Kurum Kurucu Müdürü Akın Özdemir, öğrencilerin bir değer olduğunu kaydederek, “Burada eğitim alan öğrencilerimiz bir değerdir. Hepsini eğitiyoruz. Birebir eğitim veriyoruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile birebir ilgileniyor. Buda eğitimde büyük bir açığı kapatıyor” dedi.
YETENEKLİ ÖĞRENCİ ÇOK
Özdemir, Zeytinburnu’nda birçok yetenekli öğrencinin olduğunu kaydederek, “Bize gelen birçok öğrencimiz var. Hepsi birbirinden yetenekli. Biz yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendiriyoruz. O alanda kendisini yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.
AİLE EĞİTİMİ ÖNEMLİ
Velilerin çocukları ile ilgilenmesi gerektiğini vurgulayan Özdemir, “Öğrencilerimizin en büyük eksiği aile desteği. Öğrenci velileri hangi dershanede olursa olsun veya hangi okulda olursa olsun mutlaka onları takip etsinler. Onların eğitimine destekte bulunsunlar. Unutulmamalıdır ki en önemli eğitim aileden başlar. Aile eğitimi iyi olursa okul eğitimi de başarılı olur” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim