Facebook'ta tanıştığı 'Didem' takma isimli kadınla birlikte olmaya gitti ama bu kişinin travesti olduğunu görünce öfkelenip katil oldu.

İstanbul Fatih'te, asker firarisi Ö.F.K., Facebook'ta tanışıp birlikte olmak için evine gittiği Didem Soral takma isimli Abdülkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce önce tartıştı, ardından da bıçakla saldırdı. Boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abdülkadir Çakmak olay yerinde hayatını kaybederken, devriye görevi yapan polisler, gürültü üzerine girdikleri evden kaçmaya çalışan Ö.F.K.'yı gözaltına aldı.

İddialara göre olay şöyle gelişti: Vatani görevini yaptığı Diyarbakır'daki birliğinden firar eden 26 yaşındaki Ö.F.K., Facebook'ta, 24 yaşındaki Didem Soral lakaplı Abdulkadir Çakmak ile tanıştı. Bir süre sohbet eden Ö.F.K., para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi kabul eden Abdülkadir Çakmak'ın evine gitti.

fft2mm696282.jpg

Ö.F.K., yatak odasında Abdulkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce aralarında tartışma çıktı. Bu sırada bıçağını çeken Ö.F.K., Abdülkadir Çakmak'ı önce boğazından, ardından da vucudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Abdülkadir Çakmak aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

YERDEKİ KAN İZLERİ ELE VERDİ

Bu sırada devriye görevi yapan Fatih Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, gürültü üzerine apartmandan içeri girdi. Yerde kanları gören ekipler, Ö.F.K.'nin kaçtığını fark etti. Ekiplerin bir süre kovaladığı Ö.F.K. kıskıvrak yakalandı. Olay yerinden yapılan incelemenin ardından Abdülkadir Çakmak'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Emniyette yapılan ilk sorgusunun ardından Ö.F.K., asker firarisi olduğu için inzibata teslim edildi.

ARKADAŞLARI DA EVDEYMİŞ AMA KAÇMIŞLAR

Olayı duyan Didem Soral takma isimli travestinin arkadaşları, "Didem bizim yan komşumuzdu. Kendisini öldüren kişiyle internet üzerinden tanışmış, müşteri olarak evine gelmiş. Biz bağırma sesleri üzerine dışarıya çıktık. Olay anında Didem'in arkadaşları da evdeydi. Didem'e saldırınca onlar da dışarıya kaçmışlar" dedi.(Posta)

Editör: TE Bilisim