Zeytinburnu askerlik şube başkanı ve Garnizon komutanlığı Zeytinburnu temsilcisi   binbaşı Ali Koluaçık 17 yaşındaki lise öğrencisi oğlu Burçak'ı kabyetmenin acısını yüreğinde hissetti.Akşam yatağına girip uyuyan Burak'ın sabah dersaneye gitmek için uyanmadığını gören annesi Nurgül Koluaçık oğlunu uynadırmaya çalışrtıysa da Burak'ın yattığı yerde hakkın rahmetine kavuştuğunu görmesi ile ahu figan etmesi bir oldu.

Gizli Kalp Şüphesi mi

Burçak'ın abisi Burak yaptığı açıklamada kardeşim zaman zaman kalbim ağrıyor derdi.Herhangi bir bağımlılığı yoktu.Ailemzide gizli kalp var dedemizde kalp rahatsızlığından dolayı vefat etmişti diyen Burak Koluçaık acılarının tarifsiz olduğunu ifade ederek aşlemiz gördüğünüz gibi ayakta duraka durumda değil dedi.

Zeytinburnu Bürokrasisi Erikli  Baba Cemevinde kılınan namazdaydı

CHP genel başkan yardımcısı Prof.Dr.Süheyl Batum başta olmak üzere Kaymakam Mustafa Dündar,Belediye başkanı Murat Aydın,Ak parti ilçe başkanı Bahattin Ünver,CHP ilçe başkanı Metin Doğan başta olmak üzere Zeytinburnu ilçe protokolü Binbaşı Ali Koluaçık ve eşi Nurgül Koluaçık'ı bu zor gününde yalnız bırakmadılar.

İstanbul Times ailesi olarak biz de evlat acısı ile yıkılan Koluaçık ailesine Allah'tan sabır Merhum Burçak'a da Allah'tan şefaat diliyoruz.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim