Beyoğlu Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır 
 
Beyoğlu Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerini hazırladı. Piyale Paşa Bulvarı, Dolapdere Caddesi ve İplikçi Kavşağı’nda hazırlanan kurban satış ve kesim yerlerinde 700 büyükbaş, 1000 küçükbaş hayvan satışa sunuldu. Bayram süresince sokaklarda, meydanlarda ve parklarda kurban kesimine izin verilmeyecek. İlçe halkı hijyenik koşullara uygun belirlenen 21 işyerinde kurbanlarını kesebilecek

Huzur İçinde Kurban İbadedi 

Beyoğlu Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir şekilde kurban kesmeleri için tüm hazırlıkları tamamladı. Kurban satış ve kesim yerleri hazırlandı, kurbanlık hayvanlar satışa sunuldu, herhangi bir aksaklık için gerekli önlemler alındı. Beyoğlu Belediyesi bu yıl ilçede üç noktada kurban satış ve kesim yeri hazırladı.

Nerede Ne Var ?

Piyale Paşa Bulvarı, Dolapdere Caddesi ve İplikçi Kavşağı’nda hazırlanan kurban satış ve kesim yerleri vatandaşların sağlıklı kurban kesmesine olanak sağlayacak. Beyoğlu Belediyesi sokaklarda, meydanlarda ve parklarda kurban kesimine izin vermeyecek.

İlçe halkının rahat ve kontrollü ortamlarda kurban kesebilmeleri için hijyenik koşullara uygun 21 işyeri bayram süresince kurban kesiminde hizmet verecek. Bu yıl Beyoğlu Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerinde 800 büyükbaş, 1000 küçükbaş hayvan bulunuyor.

Sorunsuz Kurban İçin Her şey Hazır 

Beyoğlululara sorunsuz bir Kurban Bayramı yaşatmak için çalışmalarını sürdüren Beyoğlu Belediyesi bayram süresince 4 veteriner hekim, 22 zabıta personeli, 8 temizlik personeli, 3 Fen İşleri Müdürlüğü personeli, 1 İdari İşler Personeli, 3 temizlik aracı, 5 su arazözü, 5 zabıta denetim aracı ile kurban satış ve kesim yerlerinde hizmet verecek. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm satış ve kesim yerlerinde hayvanların sağlık durumunu denetleyecek. Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bayram boyunca 24 saat denetimlerini sürdürecek. 
 
İstanbul Times Haber Ajanı (İTHA)

  

Editör: TE Bilisim