Beylikdüzü’nde elektrik ve aydınlatma çalışmalarında büyük bir hizmete imza atıldı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilçenin cadde, sokak ve parkları geceleri ışıl ışıl oldu. Dört yıldır gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları çerçevesinde Beylikdüzü’ne 145 bin 972 metre uzunluğunda elektrik ve armatür besleme hattı çekildi. Bu rakam İstanbul’un sınırı Çorlu’dan Gebze’ye giden otoyol mesafesi olan 142 bin metreyi de geçti.

Çalışmalar Hızla Devam Edecek…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede gerçekleştirilen elektrik aydınlatma çalışmaları ile dört yılda büyük yol kat ettiklerini ifade etti. İlçenin her geçen gün gelişen bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Uzun, “Yerleşime yeni açılan çok büyük bölgelerimiz bulunuyor. Vatandaşlarımızın ihtiyacı olan aydınlatma çalışmalarını hızla gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam ederek, söz konusu rakamların çok daha üzerine çıkacağız” dedi.

Beylikdüzü’nde Büyük Yol Kat Edildi

Beylikdüzü Belediyesi, 4 yıllık süreçte şu ana kadar bin 588 yeni elektrik aydınlatma direği, 3 bin 696 aydınlatma armatürü, 161 adet aydınlatma dağıtım panosunu şehrin çeşitli sokak, cadde ve parklarına yerleştirdi. 145 bin 972 metre uzunluğunda çekilen elektrik ve armatür besleme hatlarının 103 bin 753 metresi elektrik, 42 bin 219 metresi armatür besleme hattı oldu.
Editör: TE Bilisim