Beylikdüzü Belediyesi, Gold Sport Life Club işbirliğiyle spor aletlerinin tanıtımı ve kullanım şekilleri konusunda spor yapan ilçe halkını bilinçlendirmek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Büyükşehir Mahallesi çamlık alanında gerçekleşen etkinlikte, spor aletleri kullanımı vatandaşlara profesyonel hocalar tarafından uygulamalı olarak anlatıldı ve bol oksijen alarak yapılan sporun faydasının büyük olduğuna dikkat çekildi. Her spor aletinin başında durarak uygulamalı olarak aletlerin ne işe yaradığını sporseverlere anlatan hocalar; bel, boyun fıtığı, omurga rahatsızlığı olan hastalar için de uygun egzersizleri anlattı. Tanıtımın ardından vatandaşlarla birlikte step-aerobik dersi yapıldı.
 
“Vücudu Zorlamadan Spor Yapılmalı”
 
Etkinlikte, vücutları zorlamadan, doğru hareketlerle spor yapmanın önemine vurgu yapıldı. Yanlış yapılan sporun hasta olan bölgeyi daha da zedeleyebileceğine dikkat çekildi. Sporculara yağ ölçümü ve postür analizinin de yapıldığı etkinlikte vatandaşlara su ve elma da ikram edildi.
 
“Beylikdüzü Spor Yapmaya Devam Edecek”
 
Spor hakkında doğruları öğrenmek ve vücuda yapacağı etkileri daha da arttırmak amaçlı yapılan spor aletleri tanıtımı ve vatandaşların bilinçlendirilmesi, 3 kez daha Beylikdüzü’nde farklı noktalarda yapılacak etkinliklerle devam edecek.  
Editör: TE Bilisim