“Beykozlular Murat Aydın’ı tanıyor musunuz?”şeklindeki sorulara ilginç cevaplar verirken, vatandaş görüşleri, “Beykoz’a dışarıdan aday olur mu”tartışmalarına da ışık tuttu.

İstanbul Times TV, Beykoz sokaklarında vatandaşlara mikrofon uzattı.  Oldukça çok sayıda soru sorulan vatandaşlar arasında çoğunluğun Murat Aydın’ı tanımadığını, belirli bir kesiminde AK Parti’nin adayı olduğu için oy vereceğini söylediği görüldü.

Murat Aydın’a Beykoz’da yüzde 50 şans verildi

Soru sorulan vatandaşlar arasında tepkili olanlarda vardı. Özellikle AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a sorular soruldu.

Beykoz teşkilatında adam yok muydu?

“Beykoz’da AK Partililerin ya da siyaset yapanların içerisinde Beykoz’u temsil edecek, ya da Beykoz’a hizmet edecek birini bulamadılar da mı, Zeytinburnu’ndan başarılı da olsa öyle bir belediye başkanını buraya getiriyorlar.” ifadelerine yer veren vatandaş, AK Parti teşkilatına da sitem etti.

“Bu insanlara güvenmiyor mu AK Parti?”

Sitemkâr vatandaş şunları söyledi: “İki tane belediye başkan yardımcısı aday adayı oldu. İlçe Başkanı aday adayıydı. Bu insanlardan memnun değillerse bunarlı neden belediye başkan yardımcısı yaptılar? İlçe başkanı keza eski bir belediye başkanı… Bu insanlara güvenmiyor mu AK Parti Yönetimi Zeytinburnu’ndan adam getiriyor. Başarılı birisi olabilir. Bunu bilhassa AK Parti’de siyaset yapmış arkadaşlara bu soruyu soruyorum. Sizlerin içerisinden Beykoz’u temsil edecek bir kişi çıkartamıyor musunuz da Zeytinburnu’ndan bir arkadaşı buraya belediye başkanı olarak atıyorsunuz?”

Beykoz’u kazanmak istiyorsa tanınan birisin gelmesi gerektiği ve artık seçimlerin kazanma üzerinden değil hizmet üzerinden kurgulanmasına işaret eden vatandaşlar olduğu gibi,“demek ki Beykoz’da adam kalmamış… Taşıma suyla değirmen dönmez” diyenlerde oldu.

Editör: TE Bilisim