YSK tarafından iptal edilerek 23 Haziran’da yeniden yapılması kararlaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla İstanbul’a gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Şanlıurfalı hemşehrileriyle iftarda buluştu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müslüm Aktürk

Beyazgül ve Yıldız, seçim çalışmaları ile ilgili yol haritasını belirlemek ve İstanbul’daki Şanlıurfalılara ulaşmanın planını yapmak üzere geldikleri İstanbul’da URSİAD (Urfalı sanayici ve işadamları Derneği) Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan’ı ziyaret etti. Bahçıvan’ın görüş ve düşüncelerini alan Beyazgül ve Yıldız akşam da Ömer Faruk Bahçıvan’ın daveti üzerine Şanlıurfalı hemşehrileriyle iftarda bir araya geldi.

Beylikdüzü’ndeki ‘Bahçıvan Kebap’ta Şanlıurfalılarla birlikte iftar yemeğinde buluşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, hemşehrilerinden İBB seçimleri ile ilgili düşüncelerini sordular ve destek istediler.

BAYRAM SONRASI İSTANBUL’DA KAMP KURULACAK

Söz konusu ziyaretle ilgili açıklamada bulunan URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan, 23 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, Şanlıurfalıların İBB seçimlerinde üzerlerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.

Beyazgül ve Yıldız’a ziyaretleri ve ardından da iftar davetlerine katılmaları nedeniyle teşekkür eden Bahçıvan, “Esasen bayramdan sonra neredeyse partililerin tamamı İstanbul’a kamp kuracak. Zeynel başkanım ve İl Başkanı Bahattin Bey de İstanbul’a, bayram sonrasında yapılacakların nasıl, nerede ve kimlerle olması gerektiğini istişare etmek amacıyla geldiler. Bizlerde hemşehrileri olarak onlara yardımcı olmak, destek vermek, bu güne kadar yapılamamış olan Şanlıurfa lobicilik faaliyetlerine başlamak konusunda yapabileceğimiz çalışmaları anlattık.” dedi.

Bahçıvan, 23 Haziran seçimlerinin ülkemizin ve milletimizin hayrına olacak bir şekilde sonuçlanması temennisinde bulundu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim