Törene; siyaset, spor, sanat , sivil toplum kuruluşu ve bir çok  alanda faaliyet gösteren temsilcilerin yoğun  katılımı  dikkat çekti.

Jüri Başkanlığını Yasemin Öney Cankurtaran’ın yaptığı törende aralarında Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Lütfü Türkkan, Sinan Oğan, Cuma İçten, Faik Tunay, Sena Kaleli, Recep Gürkan,  Sırrı Sakık,  Ali Kılıç, Fatih Portakal, Candaş Tolga Işık, Adil Gür, Erdem Aslanoğlu, Levent Sadık Ahmet, Çarşı taraftar grubu gibi birçok ünlünün ve kendi alanında başarılı olmuş  kurumun  katıldığı ödül törende  yılın işadamları, iş kadınları, sivil toplum kuruluşları, yılın bürokratı, yılın doğa hakları savunucusu, yılın akademisyeni, yılın yapımcısı  gibi birçok farklı kategorinin olduğu tören bu derece geniş yelpazeyi kapsayan  ödül töreni olarak bir ilke de imza atmış oldu. Organizasyonun Genel Kordinatörü Önce Halk Haberin Sahibi Tayfun Canlı ve Jüri Başkanı Yasemin Öney Cankurtaran bu kategorileri ”değişen siyasi ve toplumsal şartlara ve vatandaşın hassasiyetlerine  dikkat çekerek”belirlediklerini ve bu yüzden de çok ilgi çektiğini belirttiler.

Katılımcılar arasında; Beşiktaş’ın Efsane Başkanı Süleyman Seba’nın ailesinden Prof. Dr. Ayhan Kızıl, Siyasetçi-Gazeteci Altan Öymen, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Celal Doğan, Celal Toprak, Hürriyet Muhabiri İsmail Er, İşadamı Özkan Ercan, Mali Müşavir Hakan Atalay, Sanica Holding-Ali Fatinoğlu, Delta İzsiz Holding-Seyithan İzsiz ve siyaset, spor, sanat ve iş dünyasından sayısız isim katıldı.

Editör: TE Bilisim