Beylikdüzü’ndeki iş adamları bir dernek çatısı altında birleşti. BEYSAN Sanayi Sitesi’nde bulunan sanayicilerin ortaklaşa aldıkları karar ile kurdukları BESİD (BEYSAN Sanayici ve İş Adamları Derneği), Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve iş adamlarının katıldığı törenle hizmete açıldı. Sanayi sitesinin içerisine kurulan dernek binasını ziyaret eden Başkan Uzun, sanayi kuruluşlarının bu ülkenin en çok desteklenmesi gereken kuruluşları olduğunu dile getirdi.

Açılış Kurdelesini İş Adamları ile Birlikte Kesti

Başkan Uzun, BESİD binasının açılış kurdelesini sanayici ve iş adamları ile birlikte kesti. BESİD Başkanı Zekeriya Acar, yeni kurulan derneğin faaliyetlerinin uzun soluklu olduğunu ve bu derneğin çalışmaları sayesinde tüm sanayici iş adamlarını bir arada toplayarak, ülke ekonomisini daha fazla güçlendirmek istediklerini belirtti.

“Sanayicilerimiz Ülkemizin Lokomotifidir”

Dernek binasında sanayici ve iş adamlarına hitap eden Başkan Uzun, bu ülkenin lokomotifi konumunda olan kuruluşların her kesimce desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye’de işsizliğin gün geçtikçe azaldığına da değinen Başkan Uzun, “İşsizlik, sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın yatırım yapmaları ile son buluyor. İnsanlarımız iş sahibi oluyorlar. Bizim görevimiz her zaman sanayicilerimizi desteklemektir” dedi. 

İstanbul Times Haber Merkezi
Editör: TE Bilisim