Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışını yaptığı Torium A.V.M. büyük markaların gözdesi oldu. İstanbul halkının büyük ilgi gösterdiği Torium Alış Veriş Merkezi, seçkin markalara ve mağazalara ev sahipliği yapıyor.

Zeytinburnu Meclis Üyesi Engin Şen’de Torium A.V.M.’de açtığı Lostra salonu ile büyük markaların yanında yer almayı başardı.

Baba mesleği olan Lostra’cılığa yeniden dönüş yapan Şen, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu işe nasıl başladın diye soranlara “Ben bu işe yeni başlamadım, bir zaman ara vermiştim. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum” diyorum. Ayakkabıcılık rahmetli babamdan miras kaldı desem yalan olmaz. Çünkü babam 1956 yılında Rumeli’den Türkiye’ye hicret ettikten 1 yıl sonra ayakkabıcılığın merkezi olan Gedik paşa’da çıraklık yapmaya başlamıştı. Babam zamanla çıraklık, kalfalık ve ustalık yaptıktan sonra dayımla birlikte benim adımı taşıyan Engin Kundura’yı kurmuşlar. Ailemde Rahmetli babamın dışında daha düne kadar 3 dayımda ayakkabıcılığın çeşitli alanlarında faaliyet gösteriyorlardı. Sedat dayım vefat etti, Reşat dayım emekli olup sektörü bıraktı, bende Mithat dayımı da yanıma alarak Belma Lostra’yı kurdum. Bunun yanında başka bir lostra da 7 senedir mağaza müdürlüğü yapan Mustafa’yı ve Gedik paşa’dan meşhur boyacı Şükrü usta’yı da alarak lostra dükkanımızı dürüst, dinamik ve tecrübeli bir kadro ile kurduk.

Çalışmalarında, sıfır hata, sürekli gelişim ve yüksek kaliteyi benimseyen BELMA LOSTRA'NIN hedefi, 1957’den bu yana ayakkabı sektöründe kazandığı tecrübelerini müşterilerinin isteklerine verdiği kusursuz hizmet ile sürdürmektir.
Özel sektördeki mağazalar ve serbest müşteri ile iyi ilişkilerin ve müşteri bağımlılığının temeli, BELMA LOSTRA Salonu'nun koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesinde yatmaktadır.

Her Türlü ÇANTA - DERİ MONT – KEMER VE AYAKKABI BAKIM – TAMİR – BOYA işlerini itina ile yapıyoruz.

BELMA LOSTRA – 1957’den bu yana, Baba'dan Oğul’a

14 Kasım’da Torium Alış Veriş Merkezi’nde yaptığımız açılışa gelip katılan, gerek hayırlı olsun temennisinde bulunup arayan-soran, gerekse çelenk yollayarak mutluluğumuza ortak olan Sayın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, Cumhurbaşkanlığı Protokol Müdürü ve Vali Yardımcısı Ogün Bahadır’a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş’a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı İkinci Vekili ve Büyük Şehir Belediye Spor Başkanı Göksel Gümüşdağ’a, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap’a, İlyaz Saka’ya, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Hasan Uluocak’a, Mehmet Altıntaş’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Baş Müfettişi Rasim Öz’e, AK Parti İl Spor Komisyonu Başkanı ve Spor A.Ş. Müdür Yardımcısı Serhat Karadağ’a, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Metin Şengöz’e, DP İlçe Başkanı Yardımcısı Ercan Ergül’e, AK Parti Güngören Meclis Üyesi Ömer Bıçakçı’ya, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu’na, İstanbul Kırtasiyeciler Odası Başkanı Yavuz Tekçe’ye, Etiler Polis Okulu Müdürü Bahattin Küçük’e, Emniyet Müdürleri Hakan Fındık’a, Ali Şengöz’e, Eskişehir Spor Teknik Direktörü Bülent Uygun’a, Zaman Gazetesi Reklam Müdürü İskender Yılmaz’a, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Erdem’e, Albayraklar Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Albayrak’a, Biat Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selman Arslan’a, Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği’nden Sadik Tezdogan’a, Fındıkzade Rumeliler Derneği Başkanı Sadullah Sipahioğlu’na, Tüm Rumeli Vakfı Başkanı Adnan Şahinler’e, Kürk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Kadir Kılıç’a, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkan Yrd. Ferruh Yılmaz’a, ZİYADER Başkan Yardımcısı Adil Yeniyol’a, Zühtü Kurtulmuş Lisesi Müdürü Mehmet Karaca’ya…

İş adamları; Said Aksoy’a, Ali Açıl’a, İsmail Hakkı Gedik’e, Ömer Ayvacı’ya, Tuncer Güner’e, Hüseyin Topbaş’a, Resul Hacıoğulları, Yusuf Laleci’ye, , İbrahim Sapan’a, Emre Seyrek’e, Abdurrahman Ciftçioğlu’na, Yusuf Bayraktar’a, Halim Şengül’e ve daha adını sayamadığım yüzlerce vefalı dosta çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim