Bölgesel Amatör Lig’i 56 puanla ikinci olarak tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor’unplay-offlardaki rakibi çekilen kuraların ardından belli oldu. İstanbul Bölgesi takımlarından Çatalcaspor ile eşleşen Sultanbeyli Belediyespor, ilk maçını 26 Nisan Cumartesi günü saat 15.30’da İstanbul Vefa Stadı’nda oynayacak.
Belediyespor’un rakibi Çatalcaspor,Bölgesel Amatör Lig 10. grubu Zonguldak Kömürspor'un ardından 63 puan toplayarak 2. sırada tamamlamıştı.
 
Sultanbeyli Belediyespor’unantrenörü Hüseyin Aydoğan, kura çekimleri sonrası yaptığı açıklamada,“Bu lig dördüncü yılında. Her sene statü değişikliği oluyor. Bir sene birinci olan takım gruptan direkt çıkıyor. Diğer sene de ilk ikiye kalanlar play-off oynuyor. Bu sene de öyle oldu”dedi.
 
Play-off mücadelesi verecek olan takımların hepsinin iyi takım olduğunu ifade eden Aydoğan, “Play-off maçları zordur ama bizim iyi bir takımımız var. Sezon başından bu yana zorlukları atlattık” şeklinde konuştu. Sultanbeyli için bu başarının çok önemli olduğunu kaydeden Aydoğan, “Sultanbeyli’de büyük bir gençlik potansiyeli var. Biz takımımızı profesyonel lige taşıdığımızda ilçemizdeki genç nüfusa büyük bir gelecek hazırlamış olacağız. Bunun bilincindeyiz” dedi.
Cumartesi günü oynanacak maça hazır olduklarını, takımda sadece bir futbolcunun sakatlığının bulunduğunu ve onu da maça yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Aydoğan, “Cuma günü kampa gireceğiz. Maçın Karagümrük Vefa Stadı’nda oynanması benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Karagümrük profesyonel lige çıktığında takım başında ben vardım. Oradaki kardeşlerimizin bize destek vereceğine inanıyorum. Play-off birinci maçını alırsak. İkinci tura çıkacağız. Rakip iyi bir takım. Bizim gibi onlarda beklenti içindeler” ifadelerini kullandı.
 
Aydoğan lig boyunca kendilerinden desteklerini hiç eksik etmeyen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e, Sultanbeyli Belediyespor Başkanı Dursun Ali Kaba’ya ve tüm maçlarda kendilerine büyük destek veren taraftarlara teşekkür etti.
Maç için Sultanbeyli İtfaiye Amirliği karşısından saat 13.30’da araçlar kaldırılacak.
Maç Programı
Tarih: 26 Nisan Cumartesi
Saha: Karagümrük Stadı/Fatih
Saat: 15.30
    
Editör: TE Bilisim