BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu bir basın açıklaması yaparak "Tahammül sınırlarımız zorlanıyor. Bizim bekleyecek durumumuz kalmadı derhal yetkililerden bir açıklama bekliyoruz" dedi.

Konuşmasını sürekli yutkunarak yapan Topçu'nun ağlamamak için kendini zor tutabildiği kameralardan kaçmadı.

Yalçın Topçu açıklamasında şunları kaydetti : " Yapılan çalışmalarda herhangi bir sonuç elde edilememesi bizi çok üzmüştür. Yapılan çalışmalarda bir ihmalin olduğunu düşünmüyoruz. Ancak bir an önce sonuç alınamaması bizi üzmüştür. Bu saate kadar bulunamamasının sebebini kamuoyunu camiamızı büyük Türk Milletini tatmin eder bir açıklama bekliyoruz. Gelinen bu noktada bütün sorumluluk bu işi yürüten devletin ilgili birimleridir.

Yapılan çalışmaların en yetkili ağızlardan bir an önce açıklanmasını ivedilikle bekliyoruz. Şu noktada tahammül sınırları zorlanmakta ve tüketilmektedir. Yetkililerden acilen camiamız adına tatmin edici bir açıklama bekliyoruz. Teşekkür ederiz arkadaşlar. Şu ana kadar bir netice alınamadı. Sayın Bakanım bölgede olduğunu söyledi ancak elimizde bir sonuç yok.

Biz şu anda yetkililerden ivedilikle mensuplarımızı kamuoyunu tatmin edici bir cevap bekliyoruz. Şu anda bize söylenen Genelkurmay'ın ve Başbakan'ın bize söylediği çalışmaların devam ettiği yönünde. Bize yetkililerin bildirdiği Akut'un orada olduğu şu kadar kişinin orada çalıştığı şeklinde. Bizim geldiğimiz noktada ne milletin tatmini ortada ne de camiamızın tatmini ortada. Bunun sorumlusu mutlaka Allah muhafaza yetkililer ilgililer olacaktır. Çok teşekkür ederiz. " dedi.

Editör: TE Bilisim