Başkan, Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun başarısı hemşehrisi olarak beni mutlu ediyor dedi
 
Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy hemşehrileri olan Urlu ailesinin Gaziosmanpaşa Küçükköy’de hizmete açmaya gün saydıkları modern hastane binasını gezdikten sonra şunları söyledi. "Çok saygı değer büyüğüm Genel Cerrahi Uz. Op. Dr. Hüseyin Urlu, İbrahim Urlu,Battal Urlu,Ömer Urlu hemşehrilerimiz  İstanbul Zeytinburnu'nda uzun yıllardır sağlık alanında hizmet vermekte olan Avrasya Hospital' in başarılarından doğan Gaziosmanpaşa , Küçükköy’de  30.000 m2 kapalı alanı olan, 250 yataklı, 75 poliklinik odası olan tamamen hastane olarak projelendirilmiş mekanı gezdim.
 
Gerek binanın fiziki yapısı,gerek kullanılan yüksek kaliteli malzeme  gerekse de medikal alet ve edavatın teknolojinin son ürünleri olması hastalar adına beni mutlu etti. Başkan Toksoy konuşmasına binayı görünce 5 yıldız dedim,içeriyi gezince yıldız sayısı 7 dedim  kullanılan malzemeyi ve satın  alınan medikal gereçleri  görünce da yıldız sayısını 10 yaptım dedi. Başkan,yeni mekanın  Gaziosmanpaşa’ya,İstanbul’a ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim dedi.
 
Hatay Dörtyol Belediye  Başkanı  Yaşar Toksoy’un yaptığı ziyarette iş adamı ASU Grup Yönetim Kurulu Başka nı. Ahmet Çetin ‘de yeni hastane binasını gezdi. Çetin’de yaptığı açıklamada hastalara şifa sunacak Avrasya Hospital  Küçükköy yerleşkesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
 
Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)
      
Editör: TE Bilisim