Alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde takip eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mutat olarak sürdürdüğü denetimlerini, 15 Aralık Perşembe günü de, Hürriyet, Çağlayan ve Merkez Mahallelerinde gerçekleştirdi.

İstanbul Times Haber Merekzi / Özel Haber

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a, şantiyeleri gezerek yerinde yaptığı incelemelerde, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Çavuş ve Mevlüt Öztekin, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Ayrılmak, Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice ve Basın Mensupları da eşlik etti.

İlçede yapılan çalışmalardan bazıları şöyle:

Hürriyet Mahallesindeki Ata Sokak yol açma çalışması büyük oranda tamamlandı. Daha önce trafiğe kapalı olan imar yolunu açmak için, 30 civarında gecekondu ve bina yıkılarak çalışmalar başlatıldı. Trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan çalışma Çağlayan ve diğer yakın mahalleleri de olumlu yönde etkileyecek.

Çağlayan Taşlık Sokaktaki trafik problemini de çözmek için açılan tünel çalışması da hızla devam ediyor. Şeref Sokak Yönünden alt geçitle Park ve Levent Sokaklara bağlanacak olan yol, Hürriyet Mahallesindeki Özlem ve Tuncer Sokakları da kapsamı içine alıyor. Taşlık Sokaktan çıkışı sağlanacak olan yolun, gidiş ve dönüşü, alt ve üstten ayrı istikametlerde olacak. Bu proje bittiğinde, trafiğin rahatlaması dışında mesafe olarak da sürücüleri oldukça memnun edecek.

Merkez Mahallesindeki park çalışmaları da yılsonunda halkımızın hizmetine girecek şekilde devam ediyor. İsmet İnönü Caddesi yanındaki parkın ismini Kağıthaneli komşularımız belirledi. Muhsin Yazıcıoğlu ismini alacak olan park yaklaşık 3 dönüm. Yürüme ve oturma alanları en elverişli ve modern olarak düzenlenecek olan parkta, Engelli Çocuk oyunları gurupları da yer alacak. Güvenlik kameralarının da bulunduğu modern parkta ücretsiz, kablosuz internet bağlantıları da mevcut olacak. Bittiğinde halkımızın hizmetinde olacak parkın diğer İlçelere de örnek olacağı kesin olarak görülüyor.
 
Editör: TE Bilisim