Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı’nın Çocuklar Sokakta Solmasın projesine destek veren Kağıthane Belediyesi ilköğretim çağında sokakta çalışan ya da ekonomik durumu müsait olmayan çocukların tüm giyim ihtiyaçlarını karşıladı. Birbirinden farklı ürünlerle standart mağaza konseptinde düzenlenen Sosyal Yardım Mağazası’na gelen çocuklar beğendikleri kıyafetleri deneyerek aldılar.

Sosyal Yardım Mağazası’nın geniş ürün yelpazesiyle sunduğu kıyafet seçenekleri arasında mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklara Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika da eşlik etti.
Kağıthane’de 500bin kişilik bir aile olduklarını ifade eden Başkan Kılıç, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Herhangi bir nedenle ekonomik durumu yetersiz kalan tüm vatandaşlara yardım eli uzatmanın önemini vurgulayan Başkan Kılıç, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır diyoruz. Çocuklarımıza yardım eli uzatırken geleceğimize de yardım ettiğimizi unutmamalıyız“ şeklinde konuştu.

Başkan Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın da yardımıyla beğendikleri kıyafetleri tek tek deneyen çocuklar mutluluklarını dile getirirken, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı yöneticileri Başkan Kılıç’a teşekkür plaketi sundu.
 
Editör: TE Bilisim