Sultanbeyli Belediyesi 15 mahallede kaldırım, asfalt ve tretuar çalışmaları yapıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin sık sık sahada çalışmaları inceliyor ve çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Keskin bugün tüm mahallelerde devam eden çalışmaları tek tek inceledi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Keskin, Sultanbeyli’nin eksiklerinin yavaş yavaş giderildiğini ifade etti. Yaz aylarını çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Keskin, “Sultanbeyli genelinde tüm mahallelerimizde şu anda çalışma var. Asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmalarımız çok hızlı ilerliyor. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni yapılacak olan prestij cadde uygulamalarıyla ilgili de konuşan Keskin, “Daha önce 16 sokağımızda prestij cadde uygulaması yapıldı. Şimdi ise Hayat ve Miraç, Şanlıurfa Caddesi ve Fatih Bulvarı’nda bu uygulamaların hazırlıkları yapılıyor. Prestij cadde uygulaması ilçenin görüntüsünü güzelleştiren bir uygulama” dedi. Keskin ayrıca ilçe halkından çalışmalar süresince oluşacak olumsuzluklar için anlayış beklediklerini ifade etti.

Başkan Keskin asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmalarının yanısıra Gölet Projesi’nde de incelemelerde bulundu. Gölet Projesi’ne yüzlerce ağaç dikildiğini ifade eden Keskin, “İlçemiz yakın zamanda yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi. Gölet’in Sultanbeyli için vizyon bir proje olduğunu ifade eden Keskin, projenin bitimine az bir zaman kalmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.
 
Editör: TE Bilisim