Dernek başkanları ve federasyon başkanlarının konuşmaları ardından Terme Belediye Başkanı Şenol Kul söz alarak hemşerilerini selamladı. Başkan Kul, böyle bir organizasyondan dolayı tüm hemşerilerine teşekkür ederken, bu çalışmalarda desteğini esirgemeyen ev sahibi Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

Kadıoğlu “ Ülkeye bundan sonra bedel ödettiremeyecekler”

Dün Türkiye ile dost olduğunu dile getiren Avrupa’nın,  bugün açık açık düşmanlık yaptığını belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Biz, Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında geçen kavgalarından ülke olarak çok çektik. Onlar, kendi arasında kavga ederken vatandaş ise, hastane köşelerinde, ekmek kuyruklarında sefil oluyordu. Bizim gerek merkezi yönetim ve gerekse yerel yönetimlerde bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortadadır. Her zaman milletimizin menfaati için hizmet ettik. Bundan sonrada yeni sistemle birlikte geçmişten gelen bütün sorunlar ortadan kalkacak ve millet kendini yönetecek olanlara kendisi karar verecek. Koalisyonlarla ve darbelerle bu ülkeye bundan sonra bedel ödettiremeyecekler. İnşallah 16 Nisan’dan sonra içimizdeki hainlere ve bunların vesayetlerine son vereceğiz” dedi.

Protokol konuşmaları ardından Karadeniz müziğinin sevilen ismi İsmail Türüt sahne alarak söylediği şarkılar ile katılanları müzik keyfi yaşattı.


 

Editör: TE Bilisim