Güzelyurt Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Kadıoğlu, yapılmış olan ve yeni projelerinden söz ederek soruları cevapladı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, mahallesi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de eksik etmedi.



Yılmaz “Değer veren ve dertlerimizle dert edinen bir Belediye Başkanı”

Yunus Balta Kültür Merkezinde gerçekleşen programda, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hakan Yılmaz, ”Belediye Başkanımız Esenyurt’u, modern, yaşanabilir ve gelişmiş bir kent yaptı. Esenyurt ’un sorunlarını kendi sorunları gibi gördü. Bu sorunlar üzerinde çalışarak çözüme kavuşturdu. Gerçekleştirdiği projeler ile Esenyurt’u marka şehir yapan ve halka hizmetin hakka hizmet olduğunu savunan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ile çalışmaktan gurur duyarım. Esenyurtluya değer veren ve dertlerimizle dert edinen bir Belediye Başkanına sahip olduğu için bizler çok şanslıyız”dedi.


Kadıoğlu “Çamur ve balçık deryasından modern bir şehir haline getirdik”

Güzelyurt mahallesinde oturan vatandaşlar ile hasbihal eden ve yerel seçimlerin önemine değinen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Ülkemizde kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin artmasını istiyoruz. Düşmanlıkların, kardeş kavgalarının bitmesini Türk, Kürt, Alevi, Sünni, ayrımlaştırmaların yapılmamasını istiyoruz. Birbirimizi farklılaştırmalardan ve kendi içimizde birbirimizi ötekileştirmeden uzak durmalıyız ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “Esenyurt gün geçtikçe daha iyi seviyelere geliyor. Çamur ve balçık deryasından modern bir şehir haline getirdik. Vatandaşlarımızın dertlerine ve sıkıntılarına çözüm arayarak eksik ve sıkıntıları çözdük “dedi.

Editör: TE Bilisim