Örnekköy Mahallesi sakinlerinin 2B ile ilgili sorularını samimiyetle cevaplayan Başkan Çelikbilek, Beykozlunun Beykoz’da kalacağına söz verdiklerini ve şimdi sözlerini tutarak tapuları dağıtmaya başladıklarını ifade etti.



30 Mart yerel seçimlerine dikkati çeken Başkan Yücel Çelikbilek özellikle bu dönemde Beykoz’un kalkınmasını istemeyen bazı guruplar tarafından maksatlı ve yalan haberler çıkarıldığını, provokatif eylemlere karşı vatandaşların sağduyuyu elden bırakmamasını istedi.

Türkiye’de sadece Beykoz’a özel olarak Milli Emlak’ın belirlediği arsa rayiç bedellerinde yarı yarıya indirim yapıldığını, bu indirimle 1 milyar 250 milyon TL nin Beykozluların cebinde kalacağını söyleyen Başkan Çelikbilek, tapu satışlarından elde edilecek gelirin belediyenin kasasında gireceğini, bu paranın önümüzdeki dönemde Beykoz’a yapılacak yatırımlar için kullanılacağını belirtti.

Başkan Çelikbilek: ‘’Binlerce evsiz vatandaşımız için uygun fiyatlı yeni evler inşa edeceğiz ve onlara bu evleri tahsis edeceğiz. Kanal Riva, Kılıçlı Film Platosu, Küçüksu Mesire Alanı, Tarihi Paşabahçe Vapuru gibi onlarca projemizle Beykoz’a iş olanakları, güzellikler, daha yaşanılabilir, daha yeşil alanlar kazandıracağız.’’ dedi.
 
Editör: TE Bilisim