Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçedeki 22 mahalle muhtarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Periyodik olarak her ay toplantı yaptığı muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Çağırıcı, “Çok önemli bir görevi yerine getiren muhtarlarımız aynı zamanda hemşehrilerimle aramızdaki iletişimi kuruyorlar.” diye konuştu.


İstanbul Times Haber Merkezi

Düzenlediği “Halk Meclisleri” ve “Halkla Görüş Günleri” sırasında ilçe sakinleriyle sıkça bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, modern görünüm kazanan ilçedeki sorunları kısa sürede çözebilmek amacıyla muhtarların görüş ve düşüncelerini de alıyor. Bu kapsamda Başkan Çağırıcı, Fatih Kur’an Kursu’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilçedeki 22 mahalle muhtarıyla biraraya geldi. Toplantı sırasında tek tek söz alan muhtarlar görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. Muhtarlar ayrıca ilçede yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini de dile getirme imkanı buldular.


Sorunları Kısa Sürede Çözüyoruz

Muhtarları dinleyen Çağırıcı da sorunların titizlikle dikkate alındığını ifade ederek en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu belirtti. Bağcılar’ın hem nüfus hem de konum olarak başta İstanbul olmak üzere Türkiye için önemli olduğunu ifade eden Çağırıcı, sorunların kısa sürede çözülebilmesi için Halk Meclisleri, Görüş Günleri ve muhtarlarla toplantılar düzenlediklerini hatırlattı.

Muhtarların aynı zamanda sivil toplum kuruluşları gibi önemli görevleri yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Çağırıcı, şunları söyledi:
“Muhtarlarımız, hemşehrilerimle aramızdaki iletişimi sağlamaları açısından da önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bu sebeple kendileriyle sıkça bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. İlçemizde yaşayan herkesin sorunlarını kısa sürede belirliyoruz ve çözüme kavuşturuyoruz. Neticede sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini ortaya koyuyoruz.”
Fatih Kur’an Kursu’ndaki toplantıya Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula da katıldı.
Editör: TE Bilisim