Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’la birlikte Kartal Gençlik Hizmetleri ve  Spor İlçe Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme yarışlarını izledi.

Yarışlarda birçok yüzme okulu ve kulübün yüzücüleri, dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Yapılan yarışlarda dereceye giren yüzücülere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz madalyalarını verdi.

Başkan Altınok Öz, ödül töreninde yaptığı konuşmada “ Öncelikle dereceye giren sporcuları kutluyorum. Kartal Belediyesi olarak gençlerin ve çocukların spor yapmalarını daima destekliyoruz. Onları spora teşvik etmek için birçok proje hayata geçirdik. Yaz Yelken Okulumuzu açtık. Her yaz okulumuzda yüzlerce Kartallı genç ve çocuk su sporlarıyla tanışıyor ve yaşam boyu faydalanabileceği kaliteli bir eğitim alıyor. O eğitimden sonra hayata daha güvenli bakabiliyor. Kartal Belediyesi olarak özellikle su sporlarının gençler ve çocuklar için çok faydalı ve destekleyici olduğunu bilerek çalışmalar yapıyoruz. Geleceğin birçok sporcusu Kartal’da yetişiyor” dedi.



Editör: TE Bilisim