Maltepe Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. yapıldı. Maltepe Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen Ocak ayı toplantılarının açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yeni yılın ilçemize, ülkemize ve dünyamıza barış getirmesini temenni ediyorum” dedi.

“MALTEPE’YE YAKIŞACAK”

İlçede yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Kılıç, yeni yılla birlikte belediyeye ait bazı tesislerin işletmesinin de belediye tarafından yapılacağı müjdesini vererek, şunları söyledi:

“Engelli çocuklarımıza ve ailelerine hizmet veren Bahadır Erdoğdu Zihinsel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bu yıldan itibaren Maltepe Belediyesi’nin tesisi olarak, Maltepe halkının hizmetine girecek. Maltepe Belediyesi’nin tesislerinin, Maltepe halkı tarafından en uygun ekonomik şartlarla kullanılması ana hedeflerimizden biri olacaktır. Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu için de, böyle bir çalışmanın altına imza attık. Şimdi Bahadır Erdoğdu için çalışmalarımızı tamamlayıp, Maltepe halkına yakışır ve kamu yararını gözetecek şekilde hizmete sunacağız.”

İstanbul’daki 39. ilçe arasında yapılan yaşam kalitesi araştırmasında 26. sıradan 10. sıraya yükseldiklerine işaret eden Başkan Kılıç, altyapı, temizlik, kentsel dönüşüm, eğitim, sağlık, kültür, sanat, öğrencilere ücretsiz ulaşım, amatör spor kulüplerine yapılan yardımlar, kreş çalışmaları gibi konularda da bilgi verdi. 
Editör: TE Bilisim