Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi bölgede sevilip sayılan bir heklim iken hiç bir gerekçe gösterilemden başka bir yere sade bir doktor olarakl atanıp rütbe tenzili yapılması insnaları üzdü.

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı ve Behçelievler Siyavuşpa mahalle Muhtarı Selaimi Aykut Gazetemize şunları söyledi" Dr. Necati Taşkın'ın daima yanında olduğumuzun bilinesi gerekir. O Samatya'da Çocuk uzmanı olarak da çalışsa hizmetinin en iyisini yapar, Muhtarları, halki ve dostları için her hizmeti yakınlaştırır.

Bir dönem hastanede muayene olmak için dahi gidilemeyen doktorları ameliyat sonrası kesilen bıçaklanan İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesini PKK'lı eli kanlı terör grupları ve hapçılardan temizleyerek halkın kullanımına açmayı başaran korkusuz Başhekimin almış olduğu teşekkür bu  olmasa gerek .15 Temmuz İşgal Girişiminde gecesini gündüzüne katarak Mücadele veren Aylarca uykusuz kalan Vatansever ,Milliyetçi,Devletçi kişiliğe sahip Dr.Necati Taşkın'ın bir an önce görevine iadesini istiyoruz.

Sn Cumhurbaşkanimizin Mahallede Temsilcisi olan Muhtarlar olarak.

Dr. Necati Taşkın'a Devletin teşekkürü de bu olamaz. Türk Siyasetine yön verenler  Adam gibi Adam Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Taşkın'a layık olduğu iadeyi itibarı yapacaklarından hiç kuşkum yoktur. 

Dr.Necati Taşkın'ın halk ilişkileri, insan sevgisi ve yöneticilik ruhu en üst düzeyde olduğunu bir kez daha ifade etmek isteriz.Türkiyenin cok önemli süreç içerisinde böyle başarili, vatanı ve milleti uğruna mücadele eden koltuk sevdalısı değil halk sevdalısı olan başhekimi görevden almanin altinda FETÖ Törör (kripto paralel)örgütü iş basinda olduğu kanati içerisindeyiz.

Unuttuklari bir şey var !
Başkomutanimiz Recep Tayip Erdoğan bu gibi başarılı insanları 
kimseye yedirtmeyecektir. 
Bu aksizlığı yapanları bizzat dosya halinde Sn Cumhurbaşkanimiza iletecegiz..

Sn Cumhurbaşkanımız Bu çağrımıza cevap vereceği inanci içerisindeyiz...

Selami Aykut 
İstanbul Muhtarları Dayanişma Dernek Başkanı

Editör: TE Bilisim