Yıldırım, CHP'nin yayınladığı bildiriyi eleştirerek, "Nedir bu ya kepazelik. Siz ana muhalefet partisiniz kardeşim, iktidar alternatifsiniz. Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız. CHP bu bildirisinin her satırıyla sanki terör örgütünün ayağını kaldırdığı yere ayağını basıyor. Doğrusu CHP’nin terör örgütlerini her fırsatta mağdur gösterme çabasını anlayabilmiş değiliz" dedi.

HDP’li bazı milletvekilleri her fırsatı bir krize çevirmek için tepe tepe kullanıyorlar. Kimsenin hukuk karşısında ayrıcalığı ve üstünlüğü yoktur. “Bizi kimse hukuk karşısına çıkartamaz” gibi ifadeler halkın oylarıyla seçilenlerin asla söyleyeceği şeyler olamaz.

Tutuklanmasını biz de arzu etmeyiz ama bırakalım mahkemeler kendi işini yapsın biz de kendi işimizi yapalım.Seçilmiş olmak terörle iç içe girme hakkı vermez. Kimse milletin verdiği yetkiyi terör örgütleri lehine kullanamaz. Milletvekilleri siyaseti kalkan olarak kullanıp terörle iç içe olamaz. Şimdi de bunlar diyor ki yasama faaliyetlerini durduruyoruz. Ya millet size yasama faaliyetini değil terör faaliyetini durdurun dedi. Milleti bile anlamamışsınız.

CHP BİLDİRİSİNE TEPKİ

Bir de CHP var. Toplanmış alelacele açıklama yapıyorlar. Ne oldu kardeşim! Türkiye terörle amansız bir mücadele ediyor. Ne oldu da birden bire programlarınızı iptal edip toplanıyorsunuz. Yaptıkları açıklama tam bir siyasi basiretsizlik örneği. Sayın cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin terör örgütlerine yardım ve yataklık yaptığını dahi öne sürmüşler. Nedir bu ya kepazelik. Siz ana muhalefet partisiniz kardeşim, iktidar alternatifsiniz. Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız. CHP bu bildirisinin her satırıyla sanki terör örgütünün ayağını kaldırdığı yere ayağını basıyor. Doğrusu CHP’nin terör örgütlerini her fırsatta mağdur gösterme çabasını anlayabilmiş değiliz. CHP’nin kullandığı dil Türkiye’yi zayıf düşürmeye çalışanların kullandığı dil ile aynı. CHP millete muhalefet ediyor.

Editör: TE Bilisim