Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Beyoğlu Taksiciler Kooperatifi önderliğinde bir araya gelen bir grup taksici tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. 

Geçirdiği ameliyatın ardından Kısıklı'daki konutunda 13 gündür dinlenen Erdoğan'ı ziyarete gelen taksiciler, ''Taksici dostu Sayın Başbakanımıza Beyoğlu taksicileri olarak Allah'tan şifalar diliyoruz'' yazılı pankart açtılar. 

Taksiciler adına konuşan Kooperatif Başkanı Resul Sivri, kooperatif üyeleri olarak bu zamana kadar taksicilerin her türlü dertleriyle dertlenen ve çözüm üreten Başbakan Erdoğan'a geçmiş dileklerinde bulunduklarını söyledi. 

Sivri, Erdoğan'ın her fırsatta taksi duraklarını ziyaret ederek taksicilerin çayını içtiğini de ifade ederek, ''Taksici dostu Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye tüm meslektaşlarımız adına şükranlarımızı, sevgilerimizi ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz'' dedi. 

Ziyarete Beyoğlu'nun yanı sıra Ataşehir ve Ümraniye'nin de aralarında bulunduğu taksicilerin de katıldığını dile getiren Sivri, Başbakan Erdoğan'ı taksi duraklarında çay içmeye davet etti. 

Resul Sivri, hazırlanan ziyaret defterini de imzaladı. 

Bu arada, taksiciler adına hazırlanan çiçek de, Başbakanlık korumalarına teslim edildi. 
Kaynak: aa