AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi İkitelli Spor Komplekslerinde yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede 431 delegeden 375’i oy kullanarak mevcut Başkan Ahmet Selim Köroğlu’na yine evet dediler.  

ISTANBUL TIMES/ÖZEL HABER

İl teşkilat başkanı Hulusi Şentürk’ün divan başkanlığı yaptığı kongre’ye çok sayıda milletvekili ve üst düzey bürokratın katılması teşkilat mensuplarını sevindirdi.  

TEK ADAY AHMET SELİM KÖROĞLU

Gerçekleşen Kongrede bir açılış konuşması gerçekleştiren İlçe Başkanı Köroğlu, “Başakşehir yakın gelecekte İstanbul’un en önemli ilçelerinden birisi olmaya hazırlanıyor. AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı’nda durmak yok hizmete devam diyoruz. İyi de çalışıyoruz” dedi.  Delegeler ve katılımcılar sık sık işte teşkilat işte başkan sloganları ile konuşmasını keserek tezahüratlarına devam etmeleri Köroğlu’nun aşırı destek ve teveccüh karşısında duygulandığı gözlerden kaçmadı. 

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI AZİZ BABUŞÇU  

Babuşçu yaptığı kısa konuşmada kongrelerin bir yenilenme hareketi olması nedeni ile kendileri için çok anlam ifade ettikleri belirtti. Babuşçu  konuşmasının devamında ise “Nerede hata ve yanlış yaptığımızın muhasebesini yaparak eksiklilerimizi giderip yapılacak ilk seçimde İstanbul’da bir oy patlaması yapacağımıza inanıyorum” dedi. 

KONGREYE İLGİ BÜYÜKTÜ

Ak Parti Başakşehir İlçe kongresine İİB başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, İstanbul Milletvekili ve eski il başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr.Ömer Dinçer, İstanbul Milletvekilleri Ünal Kaçır, İbrahim Yiğit, Mehmet Domaç, İBB İmar Komisyon Başkanı Mimar Sefer Kocabaş, Eski milletvekillerinden İnci Özdemir, Eski Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Eski Yakuplu Belediye Başkanı Şanver Çolak, çok sayıda  il genel ve belediye meclis üyesi kongreye katılarak Başakşehir ilçe başkanlığını yalnız bırakmadılar.  

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Kongre’de yaptığı kısa bir konuşmada başlangıcı Altınşehir’deki yıkım ile yaparak  birden Türkiye’nin gündemine girmelerinin bu bölgelerin ıslahında önemli rol oynayabileceğine inandıklarını ifade eden Uysal, “Amacımız alt yapı sorunlarının çözülmediği Güvercintepe, Şahintepe, Altınşehir, vs. gibi hizmet almamış yerleşim yerlerimize hizmeti en hızlı bir şekilde götürmek için elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim