10 yıl içinde İstanbul’un en gelişen ve kalabalık ilçesi olması planlanan Başakşehir’de konut açığı olduğunu tespit eden Mert İnşaat tarafından yapımına başlanan “Başak Vadi Konutları” nın bulunduğu lokasyon .ok yalında inşaatına başlanan ve 10.000 kişinin çalışacağı Türkiye’nin en büyük araştırma hastanesine çok yakın bir mesafede olması, Olimpiyat stadı,İSTOÇ toptancılar çarşısı, 37 tane dev sanayi sitesinin bulunduğu İkitelli Organize sanayi bölgesinin yanı başında yükselen “Başak Vadi Konutları” rın da alıcısını bekleyen sınırlı sayıda daire kaldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi
 
Mert İnşaat Yönetim kurulu başkanı Mehmet Altuntaş’ile projesi hakkında konuştuk.
 
Mehmet bey neden Başakşehir de konut yapıyorsunuz ?
 
Şirket olarak İstanbul’un bir çok seçkin ilçesinde projelerimiz var. AR-GE ekibimiz talep olan ve gelişmeye müsait,pirim yapacak bölgeler hakkında yönetim kuruluna proje sunarlar. Yönetim olarak yaptığımız değerlendirmelerden sonra Sağlık ve ticaretin merkezi olmaya aday Başakşehir’in gelişen ve değişen çehresini göz önünde bulundurduğumuz için en önemli projelerimizden birisi olacak olan “Başak Vadi Konutları” nın inşaatına başladık.
 
Projeniz satışa sunuldu mu ?
 
Evet hafriyatına başladığımız projemize halkımızdan yoğun ilgi ve alaka var. Bu projemiz de 100 tane konut mevcut. Daha önceki projelerimizde yer alıp memnun kalan bir çok müşterimiz buradan da daire aldılar. 
 
Daire satın alacaklar neden sizi tercih etsin ?
 
Biraz öncede belirttiğim üzere projemizin yapıldığı lokasyon İstanbul’da ticaretin kalbinin attığı muhteşem bir bölgede yer alıyor.İSTOÇ,İkitelli sanayi sitesi,TOKİ’nin on binlerce
ve devletin bir çok sağlık kuruluşunu yaptığı ve yapacağı bölge olmasından dolayı satın aldıkları yerin pirim yapmasını isteyen bir çok kişi bizi tercih ediyor. Zaten İstanbul’da binlerce konut’a imza atan şirketimizde pirim yapmayan yerlerde proje yapmıyor.
 
Konutlarınızın büyüklükleri nasıl peki ?
 
Projemizi tasarlarken her kesime hitap etmesi bakımından en küçük daireden en büyüğe doğru bir çalışma yaptık.
 
Başakşehir Vadi Konutlarında,alırken de otururken de daha az ödeyeceğiniz şekilde planlandı.
 
Başakşehir Vadi Konutlarında, her eve özel iki araçlık otoparkını, havuzlu sosyal tesisini,  basketbol, voleybol alanlarımızı en geniş manada yaptık.
 
Başakşehir Vadi Konutları, 5+1 4+1 dubleks ve 3+1-2+1 dairelerden oluşan konseptimize geç kalmayın

Teslimat 2013 yılı sonuna doğru
 
Projenin hak sahiplerini teslim süresi ise 2013 yılı sonları planlanıyor.
 
 
İletişim bilgileri
 
Başakşehir Vadi Konutları 
2 Etap Yürüyüş Yolu Başakşehir/ İstanbul
 
Genel Merkez :
 
Demirciler Sitesi 9.Yol Galaxi İş Merkezi
NO:83 / 65 Zeytinburnu / İstanbul
Tel : 0212- 665 61 53
 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
Editör: TE Bilisim