Barış Manço'nun müziği, hayatı ve sanatı üzerine akademik çalışmaları ve yayımlanmış bir kitabı bulunan araştırmacı-yazar Semih Çelik'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek söyleşiye Batıkan Manço ileEmrah Karaca katılacaklar.


Programın akışı ve içeriğiyle ilgili bilgi veren Semih Çelik şunları söyledi: "Program; bu gece için özel olarak hazırladığımız Asfalt Ozanları isimli belgeselin gösterimiyle başlayacak. Belgeselin ardından; her geçen gün artan bir özlemle andığımız, evrensel mesajımızı sınırlarımızın ötesine taşıyan bu iki bilge müzik adamını çocuklarından dinleyeceğiz. Başka bir ifade ile bir devrin, bir müziğin ve tabiî ki kendilerinin babalarını bilinmeyenleri ve merak edilen yönleriyle ele alacağız. Program boyunca yer yer daha önce hiç yayımlanmamış ve arşiv niteliğindeki görüntülere de yer vereceğiz."

Programa yılların eskitemediği usta sanatçı Erol Büyükburç ve Barış Manço'nun Azeri dostu Etibar Babayev de katılacaklar. Söyleşinin ardından Büyükburç ve Babayev; Manço ve Karaca'yla ilgili hatıralarını anlatacaklar.
  
Editör: TE Bilisim