"Balyoz Darbe Planı" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 muvazzaf subay ile Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Özden Örnek ve Eski Hava Kuvvetleri Komutanı İbrahim Fırtına adliyeye sevk edildi.

İstanbul Merkez Komutanlığı'nda tutulan 6 muvazzaf subayın sorgu işlemleri tamamlandı. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 6 muvazzaf subay, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Güvenlik önlemi alan görevli askerler, gözaltındaki muvazzafların adliyeye girişi sırasında adeta etten duvar ördü.

ÖĞÜTÇÜ BEŞİKTAŞ'TAKİ İSTANBUL ADLİYESİ'NE GETİRİLDİ


Gözaltına alınan eski Kuzey Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Feyyaz Öğütçü, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Öğütçü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince beyaz renkli sivil plakalı bir otomobille getirildiği adliyeye, hakim ve savcıların giriş yaptığı bölümden alındı.

4 EMEKLİ ASKER ADLİYEDE

''Balyoz Güvenlik Harekatı Planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 emekli asker Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Adliyeye getirilen ve savcılık katına alınan kişilerin, emekli albaylar Emin Küçükkılıç ve Suat Aydın ile Musa İstek ve İzzet Ocak oldukları öğrenildi.

BİR MUAZZAF SUBAY DAHA ADLİYEYE GETİRİLDİ
"Balyoz Güvenlik Harekatı Planı" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve muvazzaf subay olduğu belirtilen bir kişi, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirildi.

İstanbul Merkez Komutanlığındaki işlemleri tamamlanan muvazzaf subay, sivil plakalı askeri bir araçla getirildiği Adliye’ye hakim ve savcıların giriş yaptığı bölümden alındı.

Adliye’ye sabah saatlerinde de bir grup muvazzaf subay getirilmişti.
Editör: TE Bilisim