Bakırköy Belediyesi bu yıl da çocukları hastane ortamında ücretsiz sünnet ettiriyor.
 
 Sünnetlerin Bakırköy’deki özel hastanelerde modern ve sağlıklı bir ortamda yapılacağını belirten Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan,” Bu yıl da geçtiğimiz 6 yılda olduğu gibi sünnetlerimizi ücretsiz olarak Bakırköy’deki özel hastanelerimizde hijyenik ve sağlıklı ortamlarda yapacağız. Çocuklarımız toplu olarak değil hastanelerimizin vereceği randevu esasına dayalı tek tek sünnetleri gerçekleşecek.”dedi.
 
Sünnet kayıtlarını  belediye binasının yanındaki ahşap 2 katlı binada alınacağını ifade eden Ruhsan Tezkan,” Sünnet kayıtlarımız belediyemizin ana binasının yanındaki Gençler Caddesi üzerinde bulunan ahşap iki katlı binadaki Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde yapılacak. Veliler sünnet kaydına gelirken çocuğun nüfus cüzdan fotokopisini, çocuğun fotoğrafını kendi BAKKART’larını , kendi nüfus cüzdan fotokopilerini getirmeliler.

Bir de  5 yaş ve üzerindeki çocukların sünnet kayıtlarını uzman doktorların tavsiye ile alıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar sünnetlerimizi yapacağız ve haziran ayı içerisinde de çocuklarımızın sünnet şölenini gerçekleştireceğiz. Ayrıntılı bilgi almak isteyen yurttaşlarımız 583 09 97,543 73 00, 543 73 06 numaralı telefonları arayabilirler.”şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim