Malatya, Mardin, Bitlis, Ağrı, Van, Bingöl, Adıyaman’lılar dan oluşanlar başta olmak üzere özellikle Kürt seçmenlerin çok olduğu Doğu illerinden kişilerin bakanlığın özel kalem müdürlüğü tarafından davet edilmesi ile yüzlerce kişi Eresin Topkapı otelde bir araya geldi

Bakan Soylu yaptığı konuşmada özellikle 24 Haziran 2018 seçiminde neden Ak Parti’nin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Soylu Terör örgütleri ile mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile güvenlik güçlerimiz artık teröristlerin gelmesi beklemeden onları inlerinde etkisiz hale getirmek için çalışıyor dedi.

Soylu Vaktinin çoğunu Güneydoğuda geçirdiğini ifade ederek teröristleri ve uyuşturucu satıcılarına yok edene kadar mücadelemiz devam edecek şeklinde konuşarak çoğunluğu Kürt olan kanaat önderlerine yaptığı konuşma sonrası toplantıya katılanlardan bazıları demek ki seçim 2. tura kalacak ki Ak Parti şimdiden Kürt oylarını almak için kolları sıvamış şeklinde konuşuldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim