BAKAN KAVAF, HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARI ZİYARET ETTİ
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı'na ait huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Bakan Kavaf, yaşlıların, kendisini bir bakan olarak değil, bir evlat gibi kabul etmelerini istedi.
ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ
Zeytinburnu Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'ne gelen Bakan Selma Aliye Kavaf, hastane girişinde basın mensuplarının Gaziosmanpaşa'da yaşanan bir tecavüz olayına ilişkin sorusuna, "Bu konular bize anında iletiliyor, biz gereken önlemleri alıyoruz. Kurumlarımız vasıtasıyla yerine getirilmesi gerekenleri yapıyoruz. O konuda daha sonra yazılı bir açıklama yapacağız." cevabını verdi.
Vakıf yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Kavaf, önce hastane müzesini gezdi. Kavaf daha sonra hastane içinde bulunan huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Kavaf yaşlılara, "Beni bugün bir bakan olarak değil, aile büyüklerini ziyaret etmeye gelen bir evlat gibi kabul edin. Yaşlılık kaçınılmaz, hepimiz yaşlanacağız. Yaşlıların huzurunu sağlamak, sosyal devlet olmanın en önemli sorumluluğudur. Devletin bu sorumluluğunu paylaşan hayırseverler bizi rahatlatmaktadır. Her zaman sizinle buluşmayı umuyorum. Hepinizi elinizden öpüyorum." diye seslendi. Bakan Kavaf, yaşlılarla birlikte öğle yemeği yedikten sonra huzurevinden ayrıldı.
 
 
Editör: TE Bilisim